Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 12-22-2014, 03:32 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Lazer Lipoliz




Lazer lipoliz nedir?


Lazer lipoliz
cerrahi olmayan bölgesel zayıflama ve vücut şekillendirme yöntemidir. Lazer ışığı, yağ hücrelerinin zarlarına verilerek patlatılarak bölgesel yağlanmaların azaltılmasını sağlar.

Lazer lipoliz
ile yağ aldırma yöntemi, vücudun her yerindeki bölgesel yağların giderilmesi için tasarlanmıştır. Amerikan FDA onaylı lazer cihazları son derece güvenli bir şekilde etkili ve başarılı sonuçlar vermektedir. Yağ hücreleri 1 milimetre çapındaki iğnelerle parçalanarak vücut tarafından emilip kendiliğinden yok olması sağlanır. İşlem bölgesindeki gevşeyen ve sarkan deriyi sıkılaştırma imkânı sunan lazer lipoliz yöntemi, tek seansta istenilen sonuca ulaştırması, sonucun uzun yıllar kalıcı olması, morluk, ağrı ve şişliğin az ve kısa süreli olması açısından hastalar açısından tercih edilen bir yağ aldırma ve vücut şekillendirme yöntemidir.

Lazer lipoliz
yöntemi, kadın ve erkeklerde vücudun yağlanan bütün bölgelerinde rahatlıkla uygulanabiliyor. Yok edilemeyen inatçı ve dirençli yağları etkili ve hızlı bir şekilde ortadan kaldırıyor. Yüz ve gıdı gibi hassas bölgelerde, basen, kalça, diz, karın, bel, sırt kısımlarında biriken yağlarda, erkeklerde meme büyümesinin tedavisinde ve liposuction yapılmış bölgelerde etkileyici ve hastanın arzu ettiği sonuçlar ortaya koymaktadır.

Lazer lipoliz’in
1 ay sonrasında başlanacak ve hastalara lenfatik drenajı sağlayıp, ödemi azaltan, cilt tonusunu olumlu yönde arttıran AWT gibi cihazlarla tedavi uygulaması sonuçları daha da iyi hale getirecektir. Selülitlerde azalmaya sebep olacaktır. Her metotta olduğu gibi bunda da tekrar aynı bölgede yağlanma olabilir. Uygulama sırasında yok edilen yağ hücreleri geri gelmez. Ancak hasta gereğinden fazla kalori alırsa kalan yağ hücrelerinde hacim olarak artış olma olasılığı mevcuttur. Böyle bir durum olursa işlemi tekrar yapmak gerekir. Bu nedenle her zaman hastalarımıza uygulama sonrası spor yaparak ve yediklerine dikkat etmelerini söyleyerek elde edilen sonucu korumalarını tavsiye ediyoruz.

Lazer Destekli Liposuction Nedir?



Lazer Lipoliz’de yağlar lazer ile yakılır, vücutta bırakılır. Lazer Destekli Liposuction’da ise yağlar sıvı hale getirilip ince kanüllerle çekilir.

Lazer Destekli Liposuction kimlere yapılır?



Tüm vücutta veya birden çok bölgesinde orta derecede yağ birikimi olan hastalarda lazer lipoliz yerine lazer destekli yağ alma işlemi yapılır. Klasik liposuction’da görülebilecek sarkma, gevşeklik ve düzensizlikleri azaltmış olur.

Lazer Lipoliz en başlarda uygulanırken yağlanma olan hastaların tümünde lazer ile yağlar sadece parçalanıp geri çekilmiyordu. İçeride bırakılıp vücut tarafından emilip idrar yoluyla atılması bekleniyordu. Orta derecede yağ birikimi olan hastalarda bu yağların alınmaması nedeniyle başarısız sonuçlar görülüyordu. Şu anda orta ve daha fazla derecede yağ birikimine sahip kişilerde yağı lazerle yaktıktan sonra sıvı hale gelmiş yağı ince kanüllerle çekiyoruz.

Lazer Lipoliz sonrası 15 gün kadar korse giyilmesi yeterlidir. Ve 15 gün sonra soft masajlar önermekteyiz.

Op.Dr.Eser Aydoğdu
Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı

Alıntı ile Cevapla