Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 11-15-2014, 03:54 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Lazer Liposuction ile Hayalinizdeki Vücut Gerçek Olabilir!





Lazer liposuction vücut şekillendirilmesinde ve vücuttaki yağ fazlalıkların alınmasında kullanılan etkili bir tedavi yöntemidir. Bu uygulamada lazer fiber yardımıyla yağ dokusunun parçalanmasına yardımcı olunuyor. İkinci aşamada lazer enerjisiyle derideki kolajen üretiminin artması desteklenerek, sıkı ve pürüzsüz bir cildin oluşması sağlanıyor.
Lazer liposuction karın, kalça, gıdı, kol, bel, iç ve dış uyluk, yüz gibi alanlara uygulanabiliyor. Ek olarak erkekte meme (jinekomasti), gıdı ve koltukaltı terleme bölgeleri gibi alanlarda da çok etkilidir. Vücut şekillendirmek amacıyla yağ alınarak atletik ve kaslı bir vücut şekli verilebiliyor.
Klasik liposuctiona göre en önemli avantajları;
- kollagen üretimini artırarak deride sıkılaşma etkisi yaratması,
- morluk ve şişliğin çok daha az olması,
- korse giyilme süresinin daha az olması,
- deride yüzeyel dalgalanmalara daha az rastlanması ve
- günlük yaşama daha çabuk dönülmesidir.

Yağ hücrelerinin sayısı kalıcı olarak azalıyor
Ancak bu yöntemin diyet ve egzersize alternatif değil yardımcı olduğunun altını çizmekte fayda var. Çünkü bu aslında bir “silüeti düzeltme” operasyonu. Diyet ve egzersize rağmen yerleşmiş kilolarını vermekte zorlanan kişiler tarafından tercih ediliyor.
Vücuttaki yağ hücrelerinin sayısı ergenlik döneminden sonra sabit kalır. Yağ hücrelerinin sayısının fazla olduğu bölgelerin diyet ve egzersize dirençli olduğu iddia edilmektedir. Bu sıkıntıdan lazer liposuction ile kurtulmak mümkün oluyor.
Dengeli beslenme ve egzersizle desteklenmeli
Ergenlik sonrası vücutta yağ hücre sayısı artmadığı için mevcut yağ hücrelerinin hacminin büyümesi ile yağ cepleri oluşur. Lazer liposuction operasyonu ile bu yağ ceplerindeki yağ hücrelerinin sayısı kalıcı olarak azaltılır. Fakat geriye kalan yağ hücreleri de diyete dikkat edilmediği takdirde büyüyebilir. Bu nedenle operasyon sonrası estetik yapının korunması, dengeli beslenmek ve egzersiz yapmak büyük önem taşıyor. Operasyondan sonra aşırı ölçüde kilo alıp verilmemesi şart.
Lazerlipo ile Koltukaltı Terleme Tedavisi
Koltuk altı aşırı terlemesi olan kişilere Botoks uygulanır yalnız bu geçici bir çözüm olduğundan tekrarlanması gerekir. Kalıcı etki oluşturmak için Lazerlipo uygulanabilir. Lazer enerjisi ile ter bezlerine etki edilerek, bu bezler kalıcı olarak tahrip edilmiş olunur. Lokal anestezi altında uygulanabilir. Hastanede kalmasına gerek kalmaz. Yaklaşık yarım saatlik bir işlemdir.
Anestezi Türü
Uygulanacak alana bağlı olarak lokal veya genel anestezi altında uygulanıyor.
İyileşme Süreci
İyileşme süreci hızlıdır. Lazer enerjisi ile deride sıkılaşmış ve düz bir görüntü elde edilir. Parçalanmış olan yağların bi kısmı vücuttan doğal yolla atılır. Kısa zamanda düzelme görülür, uygulanan bölgeye ve kişinin mesleğin bağlı olarak ertesi gün bile işe dönülebilir. Deri üzerinde açılan delikler çok küçük olduğundan dikişe bile gerek kalmaz, bu izler zamanla belirsiz hale gelir.


Alıntı ile Cevapla