Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 11-15-2014, 04:08 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Göz kapağı estetiği ile görüşünüzü ve görünüşünüzü 10 yaş gençleştirin!





Göz kapağı estetiği, diğer bir deyişle blefaroplasti, sıkça başvurulan popüler bir estetik operasyondur. Göz kapakları görünüşünüzün önemli bir parçasıdır. Yalnızca göz kapaklarınız bile yaşlı ve solgun görünmenize neden olabilir. Sarkık ve kırışmış göz kapakları görünüşünüzü bozmakla birlikte görüşünüzü de bozabilir.
Üst göz kapaklarının doğal yapısı, gözleriniz açıkken göz kapaklarınızı görüş alanınınızın dışında tutarlar. Ancak cilt esnekliğinde azalma ile birlikte göz kapakları bu yapısını kaybetmeye başlar ve cildiniz gevşek bir hale gelir. Üst göz kapağınız bu gevşeme ile birlikte görüş alanınıza girebilir ve görüşünüzü kısıtlayabilir. Ne yazık ki bu durum yaşlılıkla beraber sıkça ortaya çıkıyor. Özellikle yerçekimi etkisi ve güneşe uzun süreli maruziyet nedeniyle bu bölgedeki cilt daha da fazla sarkma eğiliminde.
Üst göz kapaklarına uygulanan blefaroplasti, genellikle göz kapağı kaldırma operasyonu olarak isimlendirilir. Görüş alanınıza giren sarkmış deri kaldırılıp göz kapağı gerginleştirilerek görüş alanınız açılmış olur. Bu operasyonda kişi uyutulmadan lokal anestezi altında sarkan fazla miktardaki cilt dokusu çıkarılır, onunla beraber cilt altı yağ dokusu da azaltılır ve kalan dokulara yeniden şekil verilir. Bu operasyon sonrasında görme sorunlarınızdan kurtulacağınız gibi daha genç ve güzel bir görünüme de kavuşursunuz.


Alıntı ile Cevapla