Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 01-08-2015, 10:36 PM
meltem
 
Mesajlar: n/a
Standart Anti-aging kremlerde bunlara dikkat!

SEÇTİĞİNİZ KREMDE OLMASI GEREKENLER...



“Anti-aging kremleri; daha genç görünmeniz ve yaşlanma sürecini yavaşlatmak konusunda mucizevi bir fark yaratmasa da size uygun olan, doğru bir ürünü seçmek çok fark yaratabiliyor” diyen Medikal Estetik Hekim Dr. Alp Mamak, ürün seçerken dikkat edilmesi gerekenleri anlatıyor.

Nemlendirme özelliği cilt tipinize uygun mu?
Çok az nem veren bir krem cildinizi yeterince besleyemez, tam tersi bir durumda ise aşırı nemlenme, fazla yağlı görünen bir cilde ve bu nedenle de akneye sebep olabilir. Eğer kullandığınız krem kaşınma, kuruma veya yağlanmaya neden oluyorsa yeni bir krem seçmeniz gerekiyor.
Kremdeki güneş koruma faktörü (SPF) yeterli mi?
Bu, cildinizin zararlı ultraviole ışınlarından korunmasını sağlayacaktır. Güneş ışınlarının kırışıklıklara ve lekelere sebep olduğunu unutmayın. En az 15 SPF içeren bir krem seçin.
İçeriğinde antioxidan ve vitamin var mı?
Antioxidanlar, cildin oksidasyonunu, yani yaşlanmasını yavaşlatır ve daha genç bir görünümü destekler. En iyi bilinen antioxidanlardan biri CoEnzim Q 10’dur.
Kreminizin özellikle vitamin E ve A bakımından zengin olması önemlidir. Bu vitaminler cildinizin elastikiyetini ve beslenmesini destekler. Cildinizin nemli olmasını sağlarken, ince çizgiler ve kırışıklıkların giderilmesine de yardımcı olur.

Alıntı ile Cevapla