Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 02-11-2015, 06:31 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Doğal ten makyajı için bilmen gereken ipuçları



Senenin bu zamanı, kışla beraber içimizi bir hüzün kaplarken, bir yandan da ten makyajımızda ne kadar doğallaşabiliriz diye düşünüp duruyoruz. Eğer sen de nude makyaj konusunda uzmanlaşmak istiyorsan, ipuçlarımızı takip et.

1. Nude bir baz

BB kremler veya CC kremler... Bu ürünler cilt rengini eşitlemene yardımcı olurken bir yandan da nemlenmesine yardımcı oluyor. BB kremini temiz bir makyaj fırçası ile yüzüne uygulamayı unutma.

2. Renkli allık

Doğal bir etki yakalamak istiyoruz evet, ancak bu renk kullanmaktan korkmamız gerektiği anlamına gelmiyor. Ten rengine uygun; pembe veya şeftali tonlarında bir allık seç ve elmacık kemiklerinin üzerine uygulayarak yüzüne saniyeler içinde sıcaklık kat!

3. Siyah maskara

Konu doğal ten makyajlarına geldiğinde, göz makyajımızı olabildiğince minimal tutmalıyız. İnce uygulanmış bir eyeliner ve bir iki kat maskara bunun için yeterli.

4. Açık renkte bir ruj

Doğal bir ruj rengi mi? Evet, lütfen! Sana en uygun nude ruj tonu dudağından yalnızca bir iki ton koyu rujlar. Sonbaharın trend nude rujlarını, doğal ten makyajımıza adapte etmek için sabırsızlanıyoruz.

Doğal bir ten makyajı yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Alıntı ile Cevapla