Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 02-11-2015, 06:55 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Birkaç adımda kedi gözlerini elde et



Yeni nesil model Cara Delevingne, farklı güzelliği ve sınır tanımaz duruşuyla hep gündemde. Karakteristik kaşları, koyulttuğu uzun saçları ve bebeksi yüzüyle büyük bir hayran kitlesi edinen modellerin süperstarını, bu kez kedi gözlerle görüntüledik. Sen de Cara'nın çekici makyajından esinlenmek ister misin?


Sıra sende

En çok sevilen model Cara'nın retro etkili makyajını sen de elde edebilirsin!

Birinci adım:

Cildine ışıltı katmak ve makyajının kalıcı olmasını sağlamak için, yüzüne parmaklarınla primer uygulayarak makyajına başla. Ardından fondöteni, orta kalınlıktaki bir fırçaya sür ve fırçayı yuvarlak hareketler yaparak yüzünde gezdir. Şeftali rengi bir allıkla elmacık kemiklerini belirginleştir.

İkinci adım:

Makyajının kalıcı olması için, öncelikle göz kapaklarına primer uygula. Mat bir görünüm veren siyah eyelinerı, önce kuyruğunu çizerek uygulamaya başla. Kuyruğu oluşturmak için, alt kirpik diplerinin bitiminden yukarı doğru bir çizgi çiz. Daha sonra üst kirpik dibinin ortasından gözlerinin dış kısımlarına doğru eyelinerı uygula.

Üçüncü adım:

Kaş kemiklerinin bitimine boylu boyunca kahverengi far uygula. Farı uygularken orta kalınlıktaki fırçanı 90 derece açıyla dik tut.

Dördüncü adım:

Kirpiklerini kıvırıcıyla kıvır ve iki kat hacim veren siyah maskarayla göz makyajını tamamla.

Beşinci adım:

Kaşlarından bir ton açık renkteki kaş kalemiyle boşlukları doldur.

Altıncı adım:

Dudaklarına nude renkte bir kalemle çerçeve çiz ve bej renginde bir ruj sür.

Bu makyajı şık hırkalarınla tamamladığında 50’lerin elegan kadınları görüneceksin!
Alıntı ile Cevapla