Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 02-16-2015, 05:15 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Mükemmel gözler için 5 soru 5 cevap




Kadınların en önemli silahıdır gözleri. Her şeyi anlatabilir gözleriyle. Bunun için gözlerinin sağlıklı ve güzel görünmesine çok önem verirler.
Etkileyici bakışlara sahip olmak için yorgun gözlerden kurtulun ve makyajınızı doğru uygulayın.
İşte mükemmel gözlere sahip olmak için bilmeniz gereken 5 nokta:
1- Gözlerime far sürerken tozların yanaklarıma dökülmesine nasıl engel olabilirim?
Bu konuda en büyük yardımcın, makyaj yapma düzenini değiştirmek olacaktır. Yani, göz farını fondöten ve allıktan önce sürerek, uygulama sonrasında temiz bir fırçayla dökülen farı temizlersen, bu soruna çözüm bulabilirsin.
2- Dökülmek üzere olan takma kirpiklerimi nasıl eski haline getirebilirim?
Dökülmek üzere olan kirpiklerin boş kalan yerlerine az miktarda maskara uygula ve takma kirpikleri yerlerine yapıştır.
3- Yorgun gözlerimi 5 dakikada nasıl kendine getirebilirim?
Soda ve gülsuyu karışımı hayatını kurtaracak. İki karışımdan da eşit miktarı bir şişede karıştırıp buzdolabına kaldır. İhtiyacın olduğunda bu karışımı pamuğa dökerek gözlerinde 5 dakika beklet. En az çay kadar etkili olacaktır.
4- Göz farını mükemmel şekilde uygulamak için ne yapmalıyım?
Geniş ve yumuşak kıllı bir fırçayı, göz kapağının tam orta noktasına gelecek biçimde tutarak uygulama yap. Bu sayede gözün doğal kat yerindeki farı rahatça eşitleyebilir, homojen bir renk elde edebilirsin.
5- Kirpiklerimi nasıl daha uzun gösterebilirim?
Kirpikleri anında uzatan mucizevi ürün maskaranın etkisini nasıl artırabileceğini hiç düşündün mü? Okuyacağın ipucu seni çok şaşırtacak! Maskarayı sürmeden önce tek bir kez pompalamak, sana daha uzun kirpikler vadediyor. Eğer birden çok kez pompalarsan, maskara, içeri giren hava dolayısı ile kuruduğu için etkisini yitirip topaklanmalara sebep oluyor.
Alıntı ile Cevapla