Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 04-08-2015, 05:56 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Kış için 3 makyaj trendi


Duygusalların Tercihi

Kışın bile dünyayı toz pembe görmek isteyen kadınların tercihi romantik makyaj. Bu romantik akımda morlar ve pembeler öne çıkıyor. Bu makyajı tercih edeceklere Evoria.com bitkisel içeriği ve anti-alerjik özelliği ile kadınların yeni bir numaralı makyaj markası olmaya aday BeYu'nun romantik renklerdeki göz farlarını öneriyor. Bu tip makyajda dramatik pembe gölgeler unutulmamalı. Gölge fırçasıyla açık pembe veya mor tonlarını karıştırarak cilde uygun özel bir ton ile çarpıcı bakışlar kolaylıkla yakalanabilir. Aynı gölgeleme işlemini alt kirpik boyunca da uygulanmalı. Bakışlarda yakalanmak istenen etki rimelle desteklenmeli.

Bu Kış Asi Kız Olun

Asi kız makyajı denildiğinde aklınıza her yanına siyahlar sürmüş, saçı başı dağınık bir kız gelmesin. Tam tersi, bu yıl sadeliğin cazibesi asilik ile birleşiyor. Makyaja başlarken önce gözlere bir astarla kapatıcı uygulanmalı. Üstüne ten rengine uygun tonlarda bir far sürülmeli ve rimel ile kirpikler belirginleştirilmeli. Gözleri de daha da belirgin hale getirmek isteyenler Loreal Paris Superliner Gel Intenza Eyeliner kullanabilir. Dudaklarınızı ön plana çıkarmak için de dudak kenarları kırmızı kalemle çizilmeli ve içi dramatik bir kırmızı rujla doldurulmalı. Asi dudaklar için Evoria.com Chanel'in klasik kırmızı rujlarını öneriyor. Bu kış neredeyse siyahi kırmızılar, koyu şarap renkleri moda. Hafif allıkla asi makyajınız tamamlanabilir.

Klasikten Vazgeçmeyenlere...

Klasik tarzdan vazgeçmeyenler bu kış da klasik makyajla kendini güzelleştirmeye devam edecek. Klasik makyaj stilinde cildin duruşu çok önemli. Bu yüzden öncelikle cilt iyice nemlendirilmeli. Cilde masaj yaparak kan dolaşımı ve nem ile aydınlanması sağlanmalı. Bu işlem için Clinique'in dünyaca ünlü renkli nemlendiricisi Dramatically Different Moisturizing Lotion iyi bir tercih olabilir. Ardından ten renginize en uygun fondöten ve fırça yardımıyla kapatıcı uygulanmalı. Fondötenin ardından güneşin simgesi olan sarı tonları, gözkapağı üzerine yedirerek uygulanabilir. Turkuaz, yeşil, mavi, altın gibi tonlarla kaşa kadar olan alanı kaplarken, gölge yapmaktan kaçınılmalıdır. Eye-liner gözün bittiği yerde uygun biçimde bitirilmelidir. Alt kirpiklerde, gözkapağında kullandığınız tonları kullanabilirsiniz. Bu çizgi kullanılan tonlardan biri seçilerek desteklenmeli, göz makyajı rimel sürülerek tamamlanmalıdır. Çok yoğun olmayan hafif tonlarda bir allık kullanılmalı.
Alıntı ile Cevapla