Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 08-23-2015, 10:42 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Kaş Boyası Nasıl Yapılır?




Kaş ve göz kardeş gibidir. Ayrılmaz ikilidir. Biri olmadan diğeri hiçbir şey ifade etmeyebilir. Çok güzel gözlere sahip olabilirsiniz. Çok güzel göz makyajınızı da yapmış olabilirsiniz ama eğer ki kaşlarınız iyi alınmamışsa ve sönük kalıyorsa gözleriniz de gölgede kalır. Bu yüzden göz makyajı kadar, kaş makyajına da önem verilmeli.
Kaşlarınız ve gözleriniz birbirini tamamlarsa, göz alıcı güzellikte olabilirsiniz.
Makyajınızı yapmadan önce kaşlarınızı alınız. Kaş şeklini yüzünüze göre ayarlayınız. Eğer yüzünüz yuvarlaksa kalın kaşları, yüzünüz uzunsa ince kaşları tercih edin. Kaş alma işlemi bittikten sonra makyajınızı yapın. Buraya kadar her şey çok güzel. Ama yine de yüzünüzde bir eksiklik görünebilir. Saç renginiz ve kaş renginiz birbirine uygun olmayabilir. Kaşlarınızdan biri diğerinden kalın ya da uzun olabilir. Kaşlarınız seyrek olabilir. Böyle bir durum mevcutsa kaş boyama işlemine geçebilirsiniz.
Kaş boyama; kaşların rengini açmaya ya da koyulaştırmaya yarar. Seyrek kaşları gür gösterir. Birbirine benzemeyen kaşları birbirine benzetir. Kaşlarınızı boyamaya karar verdiyseniz öncelikle kullanacağınız renge dikkat etmelisiniz. Kaş renginiz saç renginizden bir ton açık ya da bir ton koyu olmalı. Böylelikle doğal bir görünüm elde edersiniz. Kaş renginizi seçtikten sonra kaş tarağı yardımı ile kaşlarınızı tarayınız. Ardından kaşlarınızın boyuna karar veriniz. Kaşlarınız göz pınarından başlayıp, göz bitiminden bir tık daha uzun olsun. Göz kalemi ya da far kullanımı ile boyama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Her ikisini de kullanarak da boyayabilirsiniz. Boyarken hafif dokunuşlar kullanın. Eğer çok koyu olursa doğal görünmez. Ayrıca sert bir bakışa sahip olursunuz.
Kaşlarınızı boyadıktan sonra farkı siz de göreceksiniz. Gayet hoş bir görünüme sahip olacaksınız.

Alıntı ile Cevapla