Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 09-02-2015, 07:59 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Erkekler Parfümü Nasıl Kullanmalıdır?



  • Parfümü bir kıyafete ya da kağıt parçasının üstüne sıkarak deneyin. (Bazı mağazalarda tester ürünler bulunabilir.)
  • Yoğunluk ve ana kokuları seçin. Yoğun kokuyu deneyin ve bir süre bekleyerek daha hafif kokuyu deneyin. Yoğun koku parfüm ilk sıkıldığında kalan en yoğun kokudur. Hafif koku, kokuyu gün boyunca tutarak yoğun kokunun tamamlayıcı görevini yapar. Erkek parfümleri odunsu, kuru meyveli ya da çiçeksi içeriklere sahip olabilirler.
  • Parfümü yoğunlaştırmak için vücut ısınızı kullanın. Nabız noktaları da denen bu noktalar daha fazla ısı kullanır ve kokunun yoğun olmasına yardımcı olur. Boyun, bilek, ve kulak arkası gibi noktalara günlük kullanım için uygulayabilirsiniz. Vücudun bu bölümleri oksijenle temas ettiği için, parfümünüzü tazelemeniz gerekecektir. Bu uygulamayı günlük kullanım için ( 2-6 saat arası) ya da parfümünüzü yenilemeniz gerekmediğinde yapın. Parfümün kalıcılığı içerdiği yağlara ve alkol oranına göre değişir.
  • Tüm gün kalması için parfümü kıyafetlerinizin altına sıkın. Daha uzun kalması için bilekleriniz, göğsünüz, sırtınız ve kalçalarınıza sıkabilirsiniz. Parfümün ve kolonyanın kokusu hava ile birlikte uçacaktır, o yüzden gömleğinizin kollarının bileklerinizi kapadığından emin olun. Parfümü sıktığınız diğer noktalar da kapalı olmalıdır. Bu yöntem kokunun tüm gün boyunca kalmasını sağlar ve uzun uçuşlar için ideal bir yöntemdir.
Alıntı ile Cevapla