Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 01-14-2016, 10:59 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Yüksekdağ'ın danışmanından tepki çeken tweetler

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın Danışmanı Sıtkı Güngör'ün, PKK terör örgütünün bomba yüklü araçla Diyarbakır'da, Çınar İlçe Emniyet Amirliği ve lojmanına saldırısının ardından, sosyal medyada "#Çınar" etiketi ile yaptığı "bahar erken geldi… cemreler düşüyor sanki #Çınar" paylaşımı tepki çekti. Gelen tepkiler üzerine paylaşımlarını silen Güngör, hesabın kendisine ait olduğunu kabul ederken, mesajları kendisinin atmadığını iddia etti.






Güngör, kamuoyunun tepkisini çeken paylaşımlarına ilişkin soru üzerine, "Hesap benim hesabım ama mesajı atan ben değilim. Bunun üzerinden fırtına koparıyorlar. Nasıl olduğunu bilemiyorum. Benim hesabıma girilip, atılıyor. Mesajı kaldıran da benim" dedi.
5 kişi hayatını kaybetti, 39 kişi yaralandı
Güngör'ün paylaşımına konu olan PKK saldırısı, Diyarbakır'ın Çınar İlçe Emniyet Amirliği'ne yönelik, dün gece 23.30 sıralarında gerçekleştirildi. Terör örgütü PKK mensupları tarafından bomba yüklü araçla yapılan saldırıda, Biri şehit, 2'si polis yakını, 6 kişi yaşamını yitirirken, 6'sı polis, 8'i polis yakını 39 kişi de yaralandı.
Saldırının üzerinden bir saat geçmeden HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın Danışmanı Sıtkı Güngör, Twitter'daki hesabından kamuoyunun tepkisini çeken paylaşımlarda bulundu.
Güngör, "bahar erken geldi… cemreler düşüyor sanki #Çınar" paylaşımını tepkiler üzerine kaldırdı ve kendisinin Twetleri atmadığını ileri sürdü.

Güngör, Yüksekdağ'ın yanı sıra TBMM'de HDP Grubu'nda da danışmanlık yapıyor.
Alıntı ile Cevapla