Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 09-24-2018, 09:17 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Gözaltı morluklarını tedavi eden uygulama: Panda treatment

Saç, Cilt Bakımı ve Güzellik Uzmanı, Eğitmen Master Figen Aktosun'dan gözaltı morluklarından kurtulmak isteyenlere iyi haber.






Kalıcı makyaj yaptıranların sayısı her geçen gün artıyor. Kirpik diplerine eyeliner, dudaklara kırmızılık, kaşlara hacim, elmacık kemiğine canlılık katan uygulamalar, kadınları makyaj derdinden kurtardığı gibi gün boyu bakımlı görünmelerini sağlıyor.
Kalıcı makyaj uygulama teknik ve mantığından hareketle ortaya çıkan Panda Treatment ise gözaltı morluklarına kalıcı çözüm sunuyor. Kadınların en büyük şikayeti olan göz altı morluklarına cilt tipine göre 3 ya da 5 yıllık çözümler sunan uygulamayı Türkiye’ye getiren isim ise Cosmopark Clinic’in kurucusu ve Güzellik Uzmanı, Eğitmen Master Figen Aktosun.
Morlukları Ortadan Kaldırıyor, Çizgileri Yok Ediyor!
Tamamen doğal ürünlerle yapılan bir kalıcı makyaj uygulaması olan Panda Treatment’ın (Gözaltı kamuflajı), morlukları ortadan kaldırdığı gibi çizgilenmeleri de sonlandırarak cilde gençleştirici bir etki yaptığını anlatan Aktosun, konuşmasına şöyle devam ediyor: “Panda Treatment göz altına uygulanan bir kalıcı makyaj uygulamasıdır. Yüzde yüz kapatıcı etkisi bulunan uygulama ile gözlerin altındaki morluklar cilde uygun olan doğal pigmentlerle kamufle ediliyor.
Uygulama etkisini en az üç yıl ile beş yıl arasında sürdürüyor. İşlem HD iğne yardımı ile yapılıyor ve anestezik kremler sayesinde kişi acı hissi yaşamıyor. 1 veya 2 seans (Seans sayısına bu işin özel eğitimini almış sanatçı, kişiyi gördükten sonra karar verir) uygulama yeterli olacaktır. Bu işlem aynı zamanda gözaltındaki ince çizgilerin de yok olmasını sağlıyor. Çünkü işlem sayesinde o bölgedeki kolajen tetikleniyor ve çizgiler doluyor. İşlem sonrası gözaltı daha gergin ve sıkı bir görünüme kavuşuyor."
Morluklardan Kurtulayım Derken Başka Sorunlara Davetiye Çıkarmayın!
Türkiye’de kadınların gözaltı morluklarını kapatmak için concealer sürdüklerini ya da ışık dolgusu gibi medikal uygulamalara başvurduklarını aktaran Aktosun, “Concealer çoğu morluğu kapatmadığı için yüzdeki yorgun ifade aynen devam ediyor. Işık dolgusunun etkisi ise birkaç ay sürüyor ve maalesef istemeyen birçok yan etkiye de neden oluyor. Şöyle ki; ışık dolgusunun uygulandığı bölgede çökmeler, dalgalanmalar meydana geliyor. Yani kadınlar, bir sorundan kurtulmaya çalışırken başka birkaç sorunun daha sahibi olabiliyorlar” diyor.
Alıntı ile Cevapla