Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 12-04-2014, 12:01 AM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Masum Bir Geline Dönüşün

“ Gelin olurken tarzınızı belirlemek için sadece gelinlik yetmiyor artık. Düğün temanız ve aksesuarlarınızla birlikte, en çok beğenilen tarzlardan biri olan masumiyet timsali olmak istiyorsanız, önerilerimize kulak verin! „
Gelinlik

Masum gelinlik modelleri için seksi bir gelinlikten uzak durmalısınız. Kabarık etekli prenses tipi gelinlikler bu konuda yardımınıza koşacaktır. Dekoltenizi kapatmak çin dantelleri kullanın. Dikkati yüzünüze, gelin makyajınıza ve saçınıza çekmeye çalışın. Tarzınıza en uygun gelin makyajı doğal bir makyaj tarzı olacaktır.


Küçük Gelin

Masumiyetin, gençliğin ve tazeliğin temsilcisi olacak küçük bir nedimeye ne dersiniz? Evlenerek açtığınız yeni sayfanın da sembolü olacak bu şirin kızı mutluluktan uçurmak için onu da bir gelin gibi giydirip masum gelin aksesuarları modelleriyle süslemeyi ihmal etmeyin.






Çiçek

Masum bir gelinin elindeki bukette beyaz, krem rengi ve uçuk pembe çiçekler yer almalı. Dağınık bir düzenlemeyle öylesine derlenmiş gibi doğal görünmeli gelin buketiniz. Gelin buketinizde kullanacağınız pastel renkler ise masumiyetinize ayrı bir masumiyet katacak.

Fiyonk

Masum gelinlerin aksesuarları duvak yerine fiyonk şeklindeki saç aksesuarları olmalı. Yüzünüze çocuksu bir güzellik verecek olan fiyonku gelin topuzunuzda, dağınık saçınızın bir tarafında ve bunlara ek olarak gelinliğinizin bel, omuz ve etek bölgelerinde kullanabilirsiniz.


Ayakkabı

Gelin ayakkabısı seçimizde beyazdan farklı renklere kapınızı açın. Ladylike modasının hayatımıza soktuğu hanım hanımcık ayakkabılar, su yeşili, somon rengi ya da bebek mavisi renklerde olabilir. Merak etmeyin, gelin buketiniz, fiyonkunuz ve benzer renklerde bir kemerle tamamladığınızda renkli gelin ayakkabılarınız masum gelin imajınıza çok uyacak.


Alıntı ile Cevapla