Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 12-08-2014, 05:02 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Ünlülerin Muhteşem Gelinlikleri 2


Jessica Biel
2012 yılında Justin Timberlake ile evlenen Jessica Biel, pembenin masumiyetinden vazgeçemeyenlerden. Düğünde beyaz yerine pespembe bir gelinlik tercih eden Jessica, uzun duvağı ile de dikkat çekmişti. Giambattista Valli imzalı bu gelinlik, pek çok gelin adayına da ilham vermiş ve gelinlikte pembe trendi başlamıştı.


Anne Hathaway
Eylül 2012'de evlenen Anne Hathaway, bol tüllü ve iki renkli bir gelinlik tercih etmişti. Valentino imzalı bu gelinlik, eteklerin ucuna doğru beyazdan pembeye doğru gidiyordu. Duvak seçiminde tercihini uzundan yana kullanan Anne, başına taktığı işlemeli bant ile sıra dışı bir görüntü sergilemişti.


Katie Holmes
Tom Cruise ile 2006 yılında İtalya'da evlenen Katie, Giorgio Armani imzalı zarif bir gelinlik giymişti. İşlemeli ve straplez bu gelinlik, gösterişli duvakla tamamlanarak Katie'yi resmen bir prenses yapmıştı.



Jennifer Lopez
2001 yılında Chris Judd ile evlenen Jennifer, Vera Wang imzasını taşıyan mükemmel bir gelinlik giymişti. Kollarında dantel detayı olan hafif balık model gelinlik, Jennifer'ın gösterişli ve uzun duvağı ile tamamlanmıştı.
Alıntı ile Cevapla