Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 12-10-2014, 10:34 AM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Altın İğnelerle Gelen Gençlik

Daha güzel ve genç görünmek isteyenlerin sıkça kullandığı botoks, cerrahi müdahale gibi yöntemlere ameliyatsız yüz gerdirme sağlayan yepyeni bir yöntem daha eklendi.

Sadece 30 dakikada daha genç ve gergin bir cilde kavuşmanızı sağlayan intracel yöntemi mikro altın iğneler ile cildin alt tabakasına radyo frekans enerjisini ulaştırıyor bu da sıkılaşmayı sağlayan kollajen liflerinin yenilenmesini uyarıyor. Yöntemi Türkiye’de uygulayan sayılı hekimlerden biri olan Dr. Yasemin Hızarcı yöntemin kalıcı olduğunu belirterek “İntracel’in yalnızca 1 -2 uygulama ile cerrahi müdahaleye yakın bir etki yaratması da dikkat çekiyor” dedi.




Özellikle kadınların daha genç ve güzel gözükme isteği yeni teknolojileri ve estetik uygulamaları beraberinde getiriyor. Son olarak Japon bilim adamları tarafından geliştirilen ve temelinde cildin doğal yara iyileştirme sistemini kullanarak yepyeni bir görünüm sağlayan intracel yöntemi mikro altın iğneleri ile 30 dakikada daha genç bir cilt vaat ediyor.

Son yılların gözde teknolojileri fonksiyonel lazer, mezoterapi ve radyo frekansın bir arada kullanıldığı intracel yönteminde iletim kabiliyeti en yüksek maden olan altın iğneler sayesinde radyo frekans enerjisi cildin alt tabakasına ulaşıyor ve sıkılaşmayı sağlayan kollajen liflerinin yenilenmesini uyarıyor.

İntracel’in çok yönlü bir uygulama olduğunu ve son zamanlarda Avrupa ve Amerika’da büyük bir ilgi kazandığını söyleyen Dr. Yasemin Hızarcı, işlemin ciltteki bölgeye göre hekim tarafından ayarlanan ve 0,5 ve 2 milimetre arasında değişen iğne giriş seviyeleri ile yapıldığını belirtti. Dr. Hızarcı, hem altın iğnelerin oluşturduğu mikro hasarlar hem de sütunlar halinde ilettikleri radyo frekans enerjisi ile başlayan doğal iyileşme sürecinin ciltte kalıcı bir gençleşme sağladığını söyledi.

1 - 2 UYGULAMA İLE KALICI ETKİ
İntracel yönteminin hem cilt yüzeyindeki hem de cilt altındaki problemlere aynı anda etki ettiğini söyleyen Dr. Hızarcı “Yöntem ciltteki sarkma ve gevşemenin dışında sivilce izleri ve lekelenme gibi sorunlarda, hatta boyun ve dudak üstü kırışıklıkları gibi tedavisi zor bölgelerde de etkili sonuçlar veriyor” dedi.

Uygulamanın 30 dakika sürdüğünü söyleyen Dr. Hızarcı öncesinde cilde sürülen anestezik krem ile minimum ağrı ile gerçekleştirilen uygulamadan sonraki ilk 5-6 saatte ciltte yoğun bir kızarıklık görüldüğünü devam eden 24-72 saatte bu kızarıklığın pembeliğe dönüşerek geçtiğini belitti.

1 ya da 2 uygulamanın yeterli olduğunu anlatan Dr. Hızarcı yöntemin etkilerinin geçici olmadığına ve cerrahi müdahaleye yakın bir etki yarattığına dikkat çekti. Dr. Hizarcı “İntracel’in yüzdeki etkisi bir hafta içinde iyice belirginleşir maksimum etki ise 5-6 hafta sonra görülür” dedi.



YAZIN DA YAPILABİLİYOR
Cilt yüzeyinde hasar oluşturmadığı için yaz aylarında da uygulanabilen yöntem sonrasında kabuklanma ve lekelenme gibi sorunlar görülmezken uygulama sonrasında cilde özel bir bakım yapmak da gerekmediğini belirten Dr. Hızarcı, işlem sonrasında 3 gün süreyle su bazlı nemlendirici kullanılmasının yeterli olduğu söyledi. Dr. Hızarcı, uygulamadan sonra 3-4 saat güneşe çıkılmaması gerektiğine dikkat çekerek daha sonra ise spf 30 güneş kremi kullanılmasını önerdi.
Alıntı ile Cevapla