Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 12-10-2014, 06:32 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Dilediğiniz Gibi Gülümseyin

Gülümsediğinizde dişlerinizin yeterince parlak ve beyaz görünmediğinden endişelenip ağzınızı kapatmaya çalışmak yerine siz de "Klinik 32" ye gelin dişleriniz pırıl pırıl sağlıkla parlasın!
Ağız ve diş sağlığının yapı taşını oluşturmasından ve ağızdaki temel diş sayısından hareketle "32" adını alan klinik, başta görünmeyen, dişleri arkadan saran ortodontik tedavi yöntemi olarak bilinen Incognito olmak üzere, ortodonti odaklı bütün diş hekimliği hizmetlerini kapsayan bir anlayışıyla "Klinik 32" Akaretler' de sizleri bekliyor.






Ilgaz Özer tarafından hizmete sunulan ve uzman hekim kadrosuyla birlikte her geçen gün daha da genişleyen "Klinik 32" hekimliği sanata çeviriyor.
Güzel görünmenin ilk adımı kuşkusuz güzel bir gülüşle başlıyor. Gün içinde sıkça fırçalanması gereken dişler, çoğu kez arzu edildiği ve istenildiği sayıda ve biçimde fırçalanmaz ve temizlenemediği için belirli zamanlarda dişler temizlenilse bile arzu edilen beyazlık sağlanamaz. Gün boyu tüketilen kahve, çay ve özellikle sigara nedeniyle zamanla dişlerimizde sarımtırak bir renkte görüntü oluşur.
Diş beyazlatma dişlerin yapısındaki renklenmeleri ortadan kaldıran bir işlem olmakla beraber en yaygın nedenleri arasında kahve, çay, kola ve sigara gibi leke yapıcı maddelerin kullanılmasından oluşmaktadır. Dişlerin beyazlatılmasında kullanılan ofis ve ev tipi olmak üzere 2 tip beyazlatma sistemi ile gerçekleştiriliyor.
Ofis tipi beyazlatma klinikte diş hekimi tarafından uygulanmakta olup hastaya göre 2-3 seans tekrarlanabilir. Ofis tipinde diş hekimi yumuşak doku ve dişetlerini ekarte ettikten sonra dişin üzerine jeli uygular. Jel çeşitli şekillerde lazer veya halojen ışıkla aktive olup, belli süre ile işlem tekrar ettirilir. Ev tipinde ise hastadan alt-üst çene ölçüsü alınıp ve kişiye özgü tüm dişleri kapsayacak şekilde şeffaf plaklar hazırlanır ve hasta diş hekimi tarafından verilen beyazlatma jelini bu plakların içerisine uygulayarak hergün belirli bir saat bu plakları kullanır. Genellikle geceleri uykudayken plakları kullanması daha kolay olduğundan hasta gece boyunca 6-8 saat bu plakları kullanır. Bir hafta ile 10 gün arasında işlem tamamlanır.
Güzel ve etkileyici bir gülüşün şartı ise elbette ki inci gibi beyaz ve sağlıklı dişlerdir!
Ev tipi ve ofis tipi beyazlatmadan sonra dişlerde soğuk - sıcak hassasiyeti görülebilir. Bu durum 1-2 gün süren geçici bir süreç olmakla, beyazlatma işleminde diş minesi kesinlikle bir değişikliğe sebep olmayıp dişlerde herhangi bir zarara yol açmaz.
Siz de herkes gibi sağlıklı ve inci gibi beyaz dişlere sahip olmak için "Klinik 32" ye gelin!
Alıntı ile Cevapla