Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 12-11-2014, 05:37 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Hindistan cevizi yağının mucize faydaları



Hindistan cevizi yağının kırışıklıkları önlemeden zayıflamaya kadar pek çok mucize etkisi bulunuyor. Bu süper etkili yağın merak edilen faydalarını sizin için yazdık. İşte hindistancevizi yağının bilinmeyenleri...
* Hindistan cevizi yağı için doğal bir nemlendirici diyebiliriz. Hücrelerdeki kolajen miktarı seviyesini yükseltir ve kırışıklıkların oluşmasını engeller.
* Hindistan cevizi yağı orta zincirli yağ asitleri (MCFA)'ni içerir. Trans yağlara oranla oldukça sağlıklı bir yağ asididir ve metabolizmayı hızlandırır. Zayıflamak için kullanıldığında günde 2 yemek kaşığı tüketmeniz yeterli olacaktır.




* Hindistan cevizi yağı; anti-bakteriyel bir özelliğe sahiptir ve mantar oluşumunu da engeller.
* Vücudu nemlendiren Hindistan cevizi yağı, saçlara da çok iyi gelir. Hindistan cevizi yağını saçınıza sürdükten sonra 15 dakika bekletin. Ardından ılık suyla saçlarınızı durulayın. Saçınız nemli, parlak ve daha yumuşak olduğunu göreceksiniz.





* Hindistan cevizi yağı için doğal bir deodorant diyebiliriz. Bu yağın içerisinde bulunan laurik asitler, kötü kokuların oluşumuna engel oluyor.
* Hindistan cevizi yağı güzellik rutininize eklemeniz gereken doğal bir mucize. Peeling ( vücuttaki ölü derileri soyma işlemi) için de kullanabileceğiniz bu yağ ile pürüzsüz ve yumuşacık bir cilde sahip olabilirsiniz. Peeling için Hindistan cevizi yağını ve tozşekeri karıştırın. Ardından vücudunuza sürün ve ılık suyla durulayın.
Alıntı ile Cevapla