Gullbabici - Hayata Dair Herşey  
  #1  
Alt 01-07-2015, 12:32 AM
meltem
 
Mesajlar: n/a
Standart 22 Aralık – 28 Aralık Tarihli Gökyüzü Hareketleri




Oğlak burcunda Yeniay, Satürn Yay burcunda. Önümüzdeki yıllara damgasını vuracak hareketli günlerdeyiz.
22 ARALIK PAZARTESİ
Haftaya saat 03:35’ te Oğlak burcunun sıfır derecesinde oluşan yeniay’ ın güçlü etkileri damgasını vuracak. Yeniaylar zaten başlangıçlar ve yeni girişimler, fikirlerle ilgilidir. Oğlak gibi öncü bir burcun 0 derecesi bu başlangıçlara aşırı vurgu yapmakta ve yeni bir yapılanma dönemine girmek üzere enerjilerin güçleneceğine işaret etmekte. Fakat Satürn’ ün Akrep burcunun sonunda olması girişimlerimizi yeni bir zemin üzerine inşa etmek yerine var olan konular üzerinde yapacağımızı gösteriyor. Bir başka deyişle eski tuğlaları kullanarak, aynı yere yeni bina yapmaya çalışabiliriz. Ülkemiz açısından durumu değerlendirdiğimizde ise; atılan adımların aslında yenilik değil sadece eskiyi düzeltme yönünde olacağıdır. 16 Haziran 2015’ te gerçekleşecek Yengeç Yeniayı ile bu adımların gerçek sonuçları görünür olacak ve bu dönemi kapatmayı ancak o günlerde başarabileceğiz. Gerek yurtiçi gerekse yurtdışı düşmanlıkların açığa çıkmasıyla güvenlik önlemlerinin artırılması söz konusu olabilir. Yeni bir imar planı için çalışılmaya başlansa da, var olan handikaplar giderilmediği için tatmin edici olamayabilir. Ekonomik konular ve kurumlarla ilgili ihtiyaç duyulan stratejik yapılanma planları fikir olarak kalabilir, eylemleri hayata geçirmekte zorlanabiliriz. Para piyasalarında istikrarı sağlamak için yapılan hamleler uzun vadede işe yarayacakmış gibi görünmüyor. Bu süreç bize aynı malzeme ve aynı yöntemle yeni bir yemek yapamayacağımızı gösteriyor olabilir. Farklı sonuçlar elde etmek istiyorsak gerçek bir görüş ve davranış değişikliğine gitmemiz gerekiyor. Tüm hesaplaşmaları aynı yöntemle yaparak sorunları bitiremeyiz. Yeniayın hemen ardından Ay’ ın yapacağı olumlu görünümler; üstleneceğimiz sorumlulukları hevesle kabullenebileceğimizi ve atacağımız imzaların hem kariyerimizi hem de toplumsal statümüzü olumlu etkileyeceğini anlatıyor. Kendimizi disipline etmek ve geleceğimizi planlamak için uygun bir dönemdeyiz.
Güneş ve Ay Oğlak burcunda, yeniay
Ay/ Neptün sekstil, Ay/ Merkür kavuşum

23 ARALIK SALI

Satürn saat 18:35 civarında Yay burcuna geçiyor. 15 Haziran 2015’ e kadar Yay burcunda hareket ettikten sonra Akrep burcuna geri dönüyor ve 18 Eylül 2015’ te tekrar geçeceği Yay burcunda 20 Aralık 2017 tarihine kadar kalıyor. Yay burcu; büyük fikirleri, felsefeleri, inançları ve dinleri temsil eder. Yabancı ülkeler ve kültürler, yayıncılık ve medya, akademik eğitim, yurtdışı ticaret, uluslararası hukuk ve hukuksal düzenler, deniz aşırı yerler ya da deniz yolculukları bu burcun simgeledikleri arasındadır. Satürn geçtiği burcun konularını kısıtlayarak, zorlayarak ve disipline ederek test eder ve yeni bir yapılanma sürecini getirir. Yukarıda saydığımız konularda ki eksikler ve yanlışlar iyice görünür olup hayatımızı zorlaştıracağı için bu kavramları tekrar ele alarak düzene sokmaya çalışacağız. Fakat özellikle son iki aydır yaşadıklarımızı bir kenara not etmekte fayda var çünkü yaz aylarında bu yaşananları tekrar deneyimleyerek sonuca ulaştırabiliriz. Gece yarısından hemen sonra devreye giren zorlu görünümler enerjinin açığa çıkmasına ve huzursuz bir geceye işaret edebilir. Güç savaşlarına girmekten ve ani kararlar almaktan kaçınarak sabahı beklemekte, rahat bir uykuyla zamanı değerlendirmekte fayda var. Sabah saatlerinde gerçekleşen Ay Venüs kavuşumuyla birlikte günü ilişkileri düzenleyerek ve nezaketimizi muhafaza ederek geçirebiliriz. Tüm gün boyunca Ay boşlukta olduğundan yeni bir işe kalkışmadan var olan işleri tamamlamalıyız. Kariyerimize ve çıkarlarımız olumlu katkıda bulunacak ilişkilere zaman ayırmak iyi olabilir.
Satürn Yay, Ay Oğlak burcunda
Ay/ Pluto/ Venüs kavuşum, Ay/ Uranüs kare


24 ARALIK ÇARŞAMBA

Sabah saatlerinden itibaren Kova burcunda ilerlemeye başlayan Ay; bireysel hak ve özgürlüklere odaklanacağımıza ve toplumsal konulara eğileceğimize işaret etmekte. Özellikle sabah saatleri yeni girişimlerde bulunmak ve uzun vadeli, kalıcı adımlar atmak için uygun zamanlar olabilir. Görüş ve düşüncelerimiz doğrultusunda hareket ederek, ilkeli bir tavır almaya çalışabiliriz. Fakat akşam saatlerinden itibaren etkisini hissetmeye başlayacağımız sert enerjiler bu uyum ve düzeni bozmamıza neden olabilir. Fikirlerimizi ifade ederken aşırı talepkâr ve tutkulu olabilir, kendi görüşlerimizi kabul ettirmek için ısrar edebiliriz. Gece yarısından itibaren ertesi günde dahil olmak üzere bu davranışlar ilişkilerde, ticari faaliyetlerde, anlaşmalarda, eğitimle ilgili konularda kopmalara ve karşılıklı restleşmelere yol açabilir.
Ay Kova burcunda
Ay/ Satürn sekstil, Merkür/ Pluto kavuşum, Merkür/ Uranüs kare

25 ARALIK PERŞEMBE
Ay; gün boyunca Kova burcunda. Sabah saatlerinde Mars kavuşumu cüretkâr tavırlara yol açarak, hesaplaşma sürecine girebileceğimizi anlatıyor. Bugün gerginlik ve huzursuzluk yoğun olduğundan mümkün olduğunca sakin kalmalı ve öfkemize yenilmemeliyiz. Bir anda kendimizi ego çatışmalarının içinde bulabiliriz. Anlaşmaya ve uzlaşmaya varmak için hiç uygun bir günde değiliz. Ufak tefek sakarlıklara ve kazalara karşı dikkatli olmalı, atacağımız adımlarda sağduyuyu elden bırakmamalıyız. Saat 17:10’ dan itibaren Ay boşluğa düşüyor. Cuma gecesini sosyal organizasyonlarla veya entelektüel faaliyetlerle geçirmek isteyebiliriz.
Ay Kova burcunda
Ay/ Mars kavuşum, Ay/ Jüpiter karşıt, Ay/ Uranüs sekstil

26 ARALIK CUMA

06:07 itibariyle Ay Balık burcunda…Duyguların yaşantımıza egemen olduğu; hassasiyetlerin ve kırılganlığın arttığı; akışta kalarak ilerlemenin ve tevekkel davranmanın bizim hayrımıza olacağı günlerdeyiz…Sabah saatlerinde karşımıza çıkan olaylar, geçmişten gelen kırgınlıklar veya otorite konumundaki kişilerle aramızda geçenler bizi zorlayabilir. Bir yandan kısıtlamalar, depresif hissettirirken diğer bir yandan güçlenmemize; ikilemde kaldığımız alanlarda seçim şansına ve dağınık enerjimizi belli bir noktada toplamamıza olanak sağlayabilir. Güneş ve Ay’ın olumlu açıları Yeniay ile birlikte başlattığımız girişimleri geliştirmek adına bize güzel fırsatlar getirebilir. Bize yük gelen sorumlulukları daha rahat kabullenebilir; hiç beklemediğimiz destekleri alabiliriz. İşlerin yolunda gitmesinde evrensel enerjilerin etkisi ve yardımını aldığımızı hissedebiliriz. İç sesimizi dinleyerek yolumuzu bulabiliriz.
Ay Balık burcunda
Ay/ Satürn kare, Ay/ Neptün kavuşum, Ay/ Güneş sekstil

27 ARALIK CUMARTESİ

Ay halen Balık burcunda…Günün enerjisi bizi zorlamayacak kadar yumuşak…Hislerimiz, duyularımız, sezgilerimiz halen etkin…Ancak bugün sadece iç sesimize bağlı değiliz; sağduyumuz ve mantığımız da devrede…Düşünce ve fikirlerimizi hayal gücümüz ve yaratıcılığımızla harmanlayabilir; alacağımız kararlarda ise bir yandan akılcı olup diğer bir yandan ise akışına bırakarak hareket edebiliriz. Günün ilerleyen saatlerinde Ay ile Venüs arasındaki olumlu açı sayesinde bizi oldukça duygusal ve hoş zamanlar bekliyor. 17:44’ten sonra Ay boşluğa geçeceği için önemli girişimlerimizi bu zaman kadar tamamlaya bakmalı; sonrasında ise bizi rahatlatacak olana yönelmeliyiz. Bu saat diliminden sonra sevdiklerimizle bir arada olmaktan keyif duyabilir; paylaşımlarımızda duyarlı, hassas ve fedakarlığa yatkın olabiliriz. İçinde sanat, maneviyatımızı güçlendiren, dini ve inanca ait temaların olduğu faaliyetlere katılabilir; ruhsal anlamda kendimizi geliştirebilir ve yenileyebiliriz.
Ay Balık burcunda
Ay/ Pluto/ Merkür/Venüs sekstil, Güneş/ Neptün sekstil

28 ARALIK PAZAR

Güne aktif, dinamik Koç burcundaki Ay’ın etkileri altında başlıyoruz. Sabah saatlerinde istek ve heveslerimizin peşinden koşabilecek ayrıca bu arzularımızı doğru kanallardan aktarabilecek enerjimiz ve olanaklarımız var. Bize yol gösterecek, dizginleyecek kimi zamanda ihtiyaç duyduğumuz yardımı sağlayacak güçlü ve yetkin kişilerin desteğini almak kolay olacak. Günün ilerleyen saatlerinde ise hırslarımızın bizi yöneteceği ve fazla düşünmeden sabırsızca hareket edeceğimiz bir sürecin içine giriyoruz. Bazı şeyler için olmazsa olmaz diyebilir; mücadele gücümüzü ortaya çıkarabiliriz. Var olan koşulları kendi isteklerimiz doğrultusunda çözmek isteyebilir; adeta eski köye yeni adet getirecek davranışlarda bulunabiliriz. Güneş ve Ay arasındaki açı bu kural tanımamazlık; motivasyonun yanı sıra başarı ve insiyatif alma yetisi de verebilir.

Ay Koç burcunda
Ay/ Güneş kare, Ay/ Satürn üçgen

Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 10-14-2019, 05:37 AM
GregoryRat
 
Mesajlar: n/a
Standart

дейÑ215.7книгReprПетрСодеHelgĞлекÑлужФархStepObolPanaRollCantГоÑĞ¿FreeHailJennПеÑк
Zone1бÑеSkeeКолеВалгБелоTintShimRobeфлотĞиÑĞ·JameпредRemiчемпШахоBoriиллÑĞкимFlow
ВаршDarrДаниRainLewiТу-1ĞйхеWildXVIIЛарифранМануEdnaJudiCircCircCircВоÑÑ‚Hughторг
ХаминачаĞпрыЧернвозрЗубеRichĞ•Ğ»ÑшXVIIСераHenrЖиноЛихоÑтра«СоÑÑрокДекашироКублГерц
ЦвилВелиintrZoneMarkMegaÑудьСидоиллÑMangBrasДимиZoneZoneAmorNichZoneЧернКраÑTogg
SusaВороПетроднаВоинÑтудZoneZoneJoseтретСвешПетрZoneXVIIоткрShosJupiпороmicrклей
DelpSOUMAfteEnteСтебCodeAlanÑтилDumbFiesКеÑÑwwwiCompJeveхорохороиÑÑĞ»ModeМакÑPlan
инÑттемаакадXboxкольWindwwwnWindрок-BorkбрÑкTrusChoiЩетиХруÑThosЛитĞ*ЛитĞ*короЛитĞ*
ЛитĞ*BillСобоБыÑтоÑлефантГурвJorgXIIIИллÑSoviHowaÑемьMoreДымоNextруÑÑГераRupeмилл
СнежнапебокÑвыруПортФеокКолпДанеКупрТатьDeepБарыМардДемаmidpФормmostGratЛевиBets
автоСтожBustВелиЛопаmicrmicrmicr15-3мальпомоStyxEdgeраÑкĞикоГалапроÑЛедеClarĞ*ыжи
автоDalr
Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Arama
Stil
Forum Bilgilendirme Linkler
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir " paylaşım " sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabilmektedir. Bu sebepten ötürü, sitemiz üzerinden paylaşılan mesajlar, konular ve resimlerden doğabilecek olan yasal sorumluluklar paylaşan kullanıcıya aittir.
tuzla escort seks hikayeleri gaziantep escort seks filmi izle ... bursa escort bursa escort bursa escort ... sincan escort kızılay escort rus escort etlik escort gaziantep escort beylikduzu escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti otele gelen escort eryaman escort sincan escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort etlik escort etimesgut escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com Escort escort escort escort travestileri travestileri altyazılı porno şişli escort istanbul escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort taksim escort fındıkzade escort çapa escort fatih escort topkapı escort escort şişli escort bayan bayrampaşa escort merter escort escort mecidiyeköy bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno Casibom hack forum Casibom Casibom Giriş Casibom Yeni Giriş Onwin Onwin giriş

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108