Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 05-01-2016, 11:30 PM
admin admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Üyelik tarihi: Aug 2014
Mesajlar: 3.622
Standart En ekonomik günlük kiralık ev fırsatlarını kaçırmadan, sitemizi ziyaret edin!

En ekonomik günlük kiralık ev fırsatlarını kaçırmadan, sitemizi ziyaret edin!
İş seyahati, yakınlarınızın özel günlerinde yanında olmak, huzurlu bir tatil geçirmek vb. farklı ihtiyaçlarınızda İstanbul’un en gözde semtlerinde günlük ev kiralayabileceğinizi biliyor muydunuz? Hangi sebeple olursa olsun, gönlünüzdeki ve düşlerinizdeki beylikdüzü günlük kiralık ev seçeneklerini sitemizde bulabilir; keyifli zaman geçirme şansını bizler sayesinde değerlendirebilirsiniz. Onlarca farklı günlük kiralık evlerden dilediğinizi hemen kiralayabilir; İstanbul’da bir süre için konaklayabilirsiniz.
Bizler sitemizde oldukça geniş bir kitleye hitap ediyor, yüksek fiyatlı günlük kiralık köşk, konak ve yalılardan oldukça ekonomik apartman daireleri ve yazlık villalara kadar yüzlerce
beylikdüzü günlük kiralık daire beylikdüzü günlük kiralık daire ilanlarını sizlerle buluşturuyoruz. Sevdiklerinizle daha kaliteli zaman geçirmeniz, yıllar sonra bile hatırlayabileceğiniz bir tatile imza atmanız için en güzel müstakil ve çiftlik evi seçeneklerini sizlerin bilgisine sunuyoruz.
Oda sayısını, ısınma durumunu, diğer tüm teknik özelliklerini ve fiyatlarını karşılaştırarak sizler için en uygun günlük kiralık ev seçeneklerini değerlendirebileceğiniz adresimizi hemen ziyaret edebilir; ilan sahipleri ile iletişime geçerek, taleplerinizi ve beklentilerinizi dile getirebilirsiniz. Birkaç günlüğüne ya da dilediğiniz kadar konaklayabileceğiniz en uygun ev seçeneklerine, sitemiz aracılığıyla ulaşabilirsiniz.
Alıntı ile Cevapla