Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 12-04-2014, 03:19 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart En Güzel Damat Aksesuarları

Evlilik törenleri, gelinleri olduğu kadar damatları da strese sokar. Bir damatta gelin kadar o gece şık ve göz alıcı olmak ister.
Telaşsız, stressiz görünseler bile damat adayları da düğün telaşı içerisinde kendilerine özel en şık damatlığı ve damat aksesuarları seçmek isterler. Bir gelin kadar stresli bir hazırlık aşamaları olmasa bile yapılan seçimler damat adayının o gecenin prensi yapmaya adaydır.
Damat adayları çok fazla aksesuar kullanmıyor gibi görünseler bile smokinini tamamlayacak en özel parçalara ihtiyaç duyacaktır. Peki, damat adayının bu özel gece için kullanması gereken aksesuarlar neler gelin hep birlikte göz atalım.



PAPYON – En Güzel Damat Aksesuarları
Smokinlerin olmazsa olmaz parçaları arasında yer alan papyonlar hemen hemen her damat adayının tercihleri arasında. Papyonlar genellikle klasik düz siyah olabileceği gibi dalgalı modeller de günümüz modasındaki yerini almış durumda. Papyon kullanmayı çok sevmiyor fakat düğün günü için özel bir model arıyorsanız şekli belirgin sert formda hazırlanmış, ufak kelebek modeller tam size göre. Kullanımı kolay olan bu papyonlar sayesinde şıklığınıza şıklık katarken eşiniz gözlerini sizden alamayacak.



KUŞAK – En Güzel Damat Aksesuarları
Smokini takım elbiseden ayıran en önemli parçalar arasında yer alır kuşak. Çünkü smokin için kemer kullanılmaz. Kuşaklar pantolonun düşük görüntüsünü ortadan kaldırdığından papyonunuz ile de bütünlük sağlayacaktır. İnce ve uzun bir vücut yapınız varsa orta kalınlıkta ve kat kat sarılmış bir kuşak şıklığınızı tamamlayacaktır. Eğer hafif göbekli bir damat adayı iseniz kalın ve sade bir kuşağın karın bölgenizi çok iyi gizleyeceğinden emin olabilirsiniz.



YELEK – En Güzel Damat Aksesuarları
Klasik bir damat adayı olmak tercihiniz değil ise damat yelekleri tam size göre. Önü açık veya uzun ceketlerin içerisinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Gecenin ilerleyen saatlerinde terleyip ceketinizi çıkarsanız bile şıklığınız ile göz dolduracaksınız. Yelek dar olduğundan dolayı midenizi saklayıp, pantolonunuzu tutacaktır. Bu yüzden günümüz modasında damat adaylarının sıklıkla tercih ettiği modeller arasında yer almaktadır.



KOL DÜĞMELERİ – En Güzel Damat Aksesuarları
Bir damat adayının atlamaması gereken en önemli aksesuardır. Kol düğmeleri sayesinde manşetli gömleğinizin ceketinizin içerisinden ne kadar göz alıcı görüneceğini hayal edebiliyor musunuz? Kol düğmesi seçimini kullandığınız yüzüğün ve diğer aksesuarlarınızın rengine uygun olarak yapmalısınız.



DAMAT FULARI – En Güzel Damat Aksesuarları
Düğününüz bir otel veya daha elit bir mekanda gerçekleşiyorsa kullanmanız gereken bir aksesuardır damat fuları. Özellikle frak ve smokin ile kullandığınızda şık bir beyefendi olacaksınız. Desenli, dantelli hatta çiçekli gibi birçok model ile kendi tarzınızı yaratabilirsiniz. Şıklık açısından damat fularının yelek ile kullanılması önerilir. İngiliz tarzı geniş şekilde kullanabileceğiniz gibi modern kravat görünümünde de rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Alıntı ile Cevapla