Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 12-04-2014, 06:31 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Partnerinizi evliliğe ikna edin

Onun evlilik hakkındaki düşüncelerini öğrenmek bu kadar zor olmamalı.








Birçok kadın evlenmek istediği halde bunu karşı tarafa aktarmakta sıkıntı çekiyor, konunun hiç gündeme gelmemesinden şikayetçi. "Onu seviyorum, evlenmek istiyorum, benimle nasıl bir gelecek düşündüğünü merak ediyorum fakat direkt olarak sorarsam itici görünmekten korkuyorum" diyorsanız önerilerimize bir göz gezdirin.
İşte ikna edebilmeniz için önerilerimiz:
• Dırdır etmekten vazgeçin, hoşgörülü olun. Kavga çıkma ihtimalini düşünmeden yanınızda rahatça yorum yapabilmeli. Başka çiftler hakkında yaptığı yorumlar size kılavuzluk edecektir.
• Yokluğunuzu tecrübe etmesine fırsat verin. Sürekli yanında olmayın; kız arkadaşlarınızla tatile gidin, ondan bağımsız programlar yapın.
• Evliliğin ön planda olduğu romantik komedi filmlerine gidin. Konu kendiliğinden gündeme gelecektir.
• Yakın arkadaşlarınızın düğünlerine beraber gitmeyi teklif edin.
• Evli arkadaşlarınız ile çift olarak daha sık görüşün. Onlara sizin de evlenmeniz yönünde tavsiyede bulunmaları konusunda uyarıda bulunun.
Bütün bunların sonucunda yine de ilişkinizin geleceğine dair kafanızda soru işaretleri devam ediyorsa açık açık konuşmanızda fayda var. Başınızı kuma gömmeniz sorunları düzeltmeyecektir. Gerçeklerden kaçmak yerine yüzleşmeyi tercih edin.
Alıntı ile Cevapla