Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 12-22-2014, 07:17 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Muzlu Saç Bakım Maskesi




Muz saçlarınızın gücünü, dayanıklılığını ve parlaklığını artırmak için mükemmel bir besin. Muz aynı zamanda saç gıdası olarak da bilinir. Saçlarınızı kuvvetlendirecek ve hacim verecek bir muzlu saç bakım maskesi saçlarınız için önemli bileşimler sağlar.
Aşağıdaki anlatılan saç bakım maskesini siz de uygulayarak daha güçlü, dayanıklı, parlak ve iyi görünen saçlara sahip olabilirsiniz.
1. Bir tane muzu soyun. Muzun kabuklarını atabilir veya başka bir tedavi için kullanabilirsiniz.
2. Blenderda muzu püre haline getirin. İyice karıştığından ve tamamen püre halinde olduğundan emin olun.
3. Sonra püre haline gelmiş muza mayonez ve zeytinyağı ekleyin ve karıştırın. Karışım oldukça akıcı ve kremsi olmalıdır.
4. Uçucu yağlardan bu karşıma 2 damla ekleyin ve karıştırın. Bu saçlarınızın daha iyi kokmasına yardımcı olur. İsterseniz 2 damladan biraz daha fazla da ekleyebilirsiniz.
5. Hazırlanan karışımı plastik bir kaba dökün. Saçlarınızın yoğunluğuna göre muzlu saç maskesini 1 – 4 defa uygulayın. Karşımı plastik bir kap içinde buzdolabında saklayın. Muzlu saç bakım maskesi saçlarınıza güç, dayanıklılık, parlaklık kazandırmanın yanında ihtiyacı olan nemi de sağlayacaktır.
6. Saçınıza maskeyi uyguladıktan sonra 30 dk. kadar bekleyin. Sonra saçınızı şampuanlayarak bol suyla yıkayın ve iyice durulayın.

Alıntı ile Cevapla