Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 01-03-2015, 09:00 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Doğal Cilt Nemlendiricisi





Cildinizi doğal nemine doyurmak için öyle çok pahalı kremlere ulaşılmaz olup yurt dışından getirttiğiniz ürünlere ihtiyacınız yok. Güzellik merkezlerinde cüzdan dolusu para ödemenize de gerek yok. Hem kendi evinizde hem de %100 doğal nemlendirici olan bu yağ ile cildiniz artık bebek cildi gibi nemli ve sağlıklı.
Daha önce hiç hindistan cevizi yağının cilt dostu olduğunu duymuş muydunuz? Eminim birçok kişi şimdilerde popüler olan hindistan cevizi yağını yalnızca saç bakımı için kullanıyor fakat aslında hindistan cevizi yağı sadece saç bakımında kullanılmıyor. Elbette kuru saçlara nem veriyor ve bakım sağlıyor ama ciltteki etkisi de hiç azımsanacak kadar değil.
Hindistan cevizi yağı bildiğiniz gibi katı. Yani onu akışkan kıvama getirmek için ısıtmak gerekiyor. Kuru veya nemsiz cildinizi nemlendirmek için bir parmak hindistan cevizi yağını elinizin içine koyun ve iki elinizi birbirine sürterek yağı hem avcunuza yayın hem de ısıtarak kıvamını değiştirin. Ardından cildinize iyice yedirene kadar masaj yapın. Bu yağ cildinizi beslerken sivilce oluşumunu da önlemeye yardımcı olacaktır. Doğal cilt bakımı tariflerimizi ve önerilerimizi uyguluyor musunuz?

Alıntı ile Cevapla