Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 01-06-2015, 07:38 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Yeni Trend Söz Elbise ve Kıyafetleri

Yeni Trend Söz elbise ve kıyafetleri
İki sevgilinin hayata beraber attıkları ilk andır söz kesilmesi. bu gece için en özel kıyafetler seçilir. Saç ve makyajla tamamlanan bu kombine ile eşsiz bir şıklık elde edersiniz. Her özel güne özenli hazırlanılır ama söz gecesi ayrı bir özen ister. bu özenli ve özel günde yeni trend söz ve elbise kıyafetleri oldukça ilgi ile seçilir.
Bu sezonda yeni trend söz ve elbise kıyafetleri saten kumaş üzerine dantel desenli elbiseler ile harika bir görünüm elde edebileceksiniz.

Bu söz kıyafetlerinde geniş yaka ve gizli fermuarlı elbiseler oldukça revaçta. Tabi ki söz elbise ve kıyafetlerinin vazgeçilmezi olan parlak taşlı elbiseler ve yırtmaç detayı yine kıyafetlerimizde olacak. Bu yılda daha çok straplez, çiçek desenli ve kol uçları dantelli elbiseler yer alacak. Renk olarak siyah ise yine yerini koruyor olacak. Elbiselerimize renk kattığının düşündüğüm dekolteler ise bizlere görsel bir şölen hazırlıyor. Eğer yemekli bir söz daveti ise uzun bir söz elbisesi daha uygun olacaktır. Balık elbise modelleri de söz elbiseleri içerisinde büyük önem taşıyor. Bu gecenin rengi olmaya aday diğer renk ise kırmızıdır. Siyah ve kırmızı renkli bir elbise şıklığından taviz vermeyen bayanların yine tercihi olacaktır.
Yeni trend söz ve elbise kıyafetleri farklı çeşit ve desenleri ile söz elbisesi ve kıyafetleri bu şekilde karşımıza çıkacak.
Alıntı ile Cevapla