Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 01-11-2015, 09:44 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Doğal yöntem ile Akne izlerinden kurtulabilirsiniz!




Elma sirkesi
Elma sirkesi kilo vermeye yardımcı olduğu kadar akne izlerinden kurtulmaya da yardımcı! Cildinizi temizledikten sonra yüzünüze elma sirkesini sürün ve yarım saat bekleyin. Soğuk suyla durulayın.
Yumurta akı

Yumurta akı aslında eskiden beri yarı izlerini tedavide kullanılıyor. Düşen çocuklara iz kalmaması için yumurta akı sürüldüğünü daha önce görmüş müydünüz bilmiyoruz ama bu yöntem akne izleri için de geçerli.
Aloe vera
Aloe veranın inanılmaz etkileri saymakla bitmiyor. Akne izlerini tedavi etmeye yardımcı olduğu gibi, aknelerle de savaşıyor. Aloe verayı losyon olarak düzenli şekilde kullanmanızı tavsiye ederiz.

Çay ağacı yağı
Anavatanı Avustralya olan bu yağ, akne izlerini yok etmek için bire bir!
Bal
Balın bıraktığı o yumuşaklığı cildinizde hissettiğinizde, akne izlerinizden kurtulmaya bir adım daha yaklaştığınızı anlayacaksınız. Temiz cildinizin üzerine balı sürün ve tutabildiğiniz kadar cildinizde tutun, ardından durulayın.

Salatalık
Birçok cilt bakım ürününün içeriğinde salatalık olduğunu daha önce fark etmişsinizdir. Bunun nedeni salatalığın cilt üzerinde iyileştirici özelliği olması… Buna akne izleri de dahil!

Alıntı ile Cevapla