Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 01-23-2015, 12:13 AM
meltem
 
Mesajlar: n/a
Standart çocuklar için eğlenceli eğitim

TÜRKİYE’DEKİ İLK İNTERAKTİF GELİŞİM SERİSİ ŞİMDİ 4 YAŞA KADAR EĞİTİM VERİYOR.



Türkiye’deki ilk interaktif gelişim serisi şimdi 4 yaşa kadar eğitim veriyor.

Mikado Yayınları ve Feriha Şenkaya Dildar liderliğinde PSI Aile tarafından hazırlanan “Adım Adım” gelişim serisi, 4 yaşa kadar eğitim verebilecek yeni kitapçıklar hazırlıyor. Anne ve babalar 48 aya kadar çocuklarının eğitimi için bu setten yararlanabilecekler.

PSİ Aile ve Çocuk Merkezi’nden Uzman Pedagog Feriha Şenkaya Dildar liderliğinde hazırlan seri, 9 aydan 48 aya kadar gecen süreç içerisinde çocukları hem eğitici hem de eğlendirici bir yolculuğa çıkartıyor.

4 yaşa kadar hazırlanan eğitim setlerinde serbest oyunu yönlendirecek farklı kitaplar ve aktiviteler yer alıyor. Veliler tarafından büyük ilgi gören seri, ebeveynlerin çocukları ile sağlıklı ilişki kurabilmeleri için büyük bir yardımcı niteliğinde…

Adım Adım serisinin içeriğinde neler var?

Adım Adım; Türkiye’de ilk kez hazırlanan, aile ile çocuğun bir arada aktivite yapabileceği ve hem aileye hem de çocuğa yönelik bir gelişim setidir. Adım Adım, 9 aydan 48 aya uzanan dönem için çocuğun duygusal, fiziksel, motor ve zihinsel gelişim sürecinde ona eşlik eden bir yetişkinle, kolay ulaşılabilecek malzemelerle uygulanabilen oyunları içeriyor.

Bu aylık setler anneyle babanın çocuklarıyla keyifli ve kaliteli zaman geçirmesini hedeflerken aynı zamanda anne baba için bir rehber niteliği taşıyor. Setlerin içinde ayrıca çocuk müzikleri ve interaktif iletişim kurmak için gerekli oyuncaklar katılarak eğitim ile eğlence bir arada sunuluyor.



Alıntı ile Cevapla