Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 02-05-2015, 05:33 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Kurt adam diyetinin püf noktaları





Madonna ve Demi Moore gibi ünlü isimlerin kısa sürede kilo vermelerini sağlayan kurt adam diyeti son zamanların en çok merak edilen konularından. Bu diyet 1 günde 3 kilo vermeyi vadediyor, peki nasıl?
Kurt adam diyeti nedir

Kurt adam diyetinin temeli ay'ın günlük hareketlerine dayanıyor. Ayın konumuna bağlı olarak meydana gelen medcezir hareketleri baz alınarak gün içerisinde tüketmeniz gerekenler ve saatleri belirleniyor. Diyete göre okyanus sularınının çekilmesi ve yükselmesiyle meydana gelen medcezir zamanında insan vücudundaki su miktarında da değişimler oluyor. Diyet, bu zaman diliminde vücuttan zararlı sıvıların atılmasını sağlayan bir detoks uygulamasından meydana geliyor.
Kurt adam diyetin iki tür planı var. Bu planların dolunay veya yeniay dönemlerinde uygulanması diyetin esas noktası.
1- Temel dolunay diyeti

Bu planda bir gün boyunca yalnızca su ve meyve tüketmek gerekiyor. Bu sayede vücut toksinlerden arınıyor ve bir günde 3 kiloya kadar verebilmenizi sağlıyor.
2- Genişletilmiş dolunay diyeti

Bu plan da temel dolunay diyeti gibi 24 saat buyunca sadece su ve meyve tüketmek gerekiyor. Ek olarak ayın önemli hareketlerinin gerçekleştiği dönemlerde de diyete hafif ve sağlıklı besinler eklenerek devam ediliyor.
Diyetin püf noktaları

- Günde mutlaka en az 1,5 litre su tüketmelisiniz. Ek olarak 1 litre kadar bitki çayı da tüketilmeli.
- Çay, kahve, gazlı içeceklerden kesinlikle uzak durulmalı.
- Kurt adam diyetini uyguladığınız diğer diyet planlarıyla da birleştirebilirsiniz.
Alıntı ile Cevapla