Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 02-11-2015, 06:40 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Mükemmelliğinizi vurgulayın!



L'Oréal Paris' InfallibleSilkissime™ eyelinerı gururla sunarız. Bu eyelinerın kıskanılası bir göz makyajı için gizli silahın olacağına eminiz.

Mükemmelliğe vurgu


Sezonun önde gelen trendlerinden grafik, kuyruklu eyeliner ve kedi gözü makyajını mükemmel şekilde uygulamak için, şüphesiz ki makyaj çantamızın olmazsa olmazı iyi bir eyeliner. InfallibleSilkissime de muhteşem bakışlar için her zaman yanında bulundurmak isteyeceğin bir ürün. Tek sürüşte yumuşak ve göz alıcı bir çizgi elde etmek, hassas ve ipeksi formülüyle çok kolay.

Uzun ömürlü, akmayan ve bulaşmayan yapısı, göz makyajını tam 16 saat boyunca bozulmadan koruyor. Sert göz kalemlerinin aksine, cilt dostu bu ürün hassas gözler, hatta kontakt lens kullananlar için bile çok uygun.

Nasıl uygulamalı?

InfallibleSilkissime uygulaması kolay ve zevkli bir ürün. Üst kirpik çizgisine içten dışa doğru bir çizgi çek ve ucunu hafifçe uzatarak kedi gözü uygulamasını tamamla. Eyelinerı nazikçe uygulamaya çalış ama unutma ki bu ürünle zaten yanlış uygulama yapmak mümkün değil. Uygulamayı tamamladıktan sonra birkaç saniye kurumaya bırakmak akmayı ve bulaşmayı önler. Klasik kedi gözü makyajı yapabileceğin gibi, Doutzen gibi daha koyu ve grafik uygulamayı da tercih edebilirsin. Tamamen senin zevkine kalmış!

İddialı bakışlar mı istiyorsun? O zaman klasik siyah yerine InfallibleSilkissime’in mor ve mavi tonlarını da deneyebilir ve göz makyajına cesur bir dokunuş katabilirsin.
Alıntı ile Cevapla