Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 02-16-2015, 03:20 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart 2015'in yeni trendi: Breton desenler




Moda, çeşitli şekillerde yorumlansa ve çoğu kişi tarafından ''Yakışanı giymektir'' diye tabir edilse de aslında birçok kişinin yakından takip ettiği bir sektördür.
Yeni çıkan trendler neredeyse her kadının dolabında (en az bir tane olmak koşuluyla) çeşitli şekillerde bulunur. Şubat ayının ortasına geldiğimiz şu günlerde ise 2015 yılının moda sektöründeki yeni trendi belli oldu.
Breton desenler bu sezonda kendine oldukça geniş bir yer bulacak. Hemen hemen bütün desenlerle birlikte rahatlıkla kullanılan bu kıyafetleri nötr bir renk gibi düşünüp çiçekli desenlerle beraber kullanabilirsiniz.


Vücudu daha hacimli gösteren breton desenli kıyafetler giymek aslında biraz riskli. Bu kıyafetleri zayıf kadınlar rahatlıkla kullanabilir. Basen problemi olan kadınlar ise breton desenli pantalon ve eteklerden ziyade bluzları tercih edebilir.




Breton bluzları kalem ya da pileli eteklerle ve jeanlerle rahatlıkla kombinlemek mümkün. İmkanınız varsa üzerine kot veya deri ceket alarak bu bluzları daha çok göz önüne çıkarabilirsiniz.
Alıntı ile Cevapla