Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 09-02-2020, 10:50 AM
admin admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Üyelik tarihi: Aug 2014
Mesajlar: 3.622
Standart Parfüm nereye sıkılır?

Kulağa biraz tuhaf gelebilir, fakat bize güvenebilirsiniz.



Kulağa biraz tuhaf gelebilir, fakat bize güvenebilirsiniz.
Parfümünüzle arkanızda kalıcı bir koku bırakamıyorsanız size kötü bir haberimiz var: Parfümünüzü yanlış yere sıkıyorsunuz!
**
Büyük ihtimalle parfümünüzü boyun ve bileklerinize sıkıyorsunuz.*Bunun nedeni, bu noktaların 'nabız noktaları' olarak bilinmesi veya*vücudunuzda kalp atışının hissettiğiniz yerlerdir.*Nabız noktalarından çıkan vücut ısısı bir kokuyu yoğunlaştırabilir.*Ancak vücudunuzda muhtemelen bilmediğiniz başka birkaç nokta daha var. Göbek deliği.
*
*
*
Ayıca parfümünüzü dirseklerinize ve dizlerinizin arkasına sürerek de daha kalıcı hale getirebilirsiniz.*Dizleriniz ve dirsekleriniz gün boyunca sürekli hareket ettiğinden,*çok fazla ısı üretirler.*Ekstra bir etki arıyorsanız, parfümünüzü bir fırçaya püskürterek saçlarınızdan geçirin.*Parfümünüz saç kıvrımlarınıza yapışacaktır.
*
Ve başka bir ipucuna ne dersiniz? Parfümünüzü püskürdükten sonra sakın ovalamayın. Özellikle bileklerimize sıktığımız parfümleri birbirleri ile ovalarız, ancak parfümün kendiliğinden kurumasına izin vermelisiniz.*Parfüm püskürtülürken kokan kokular, ovuşturduğunuz zaman daha çabuk dağılır.*
*

*
*
Alıntı ile Cevapla