Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 10-26-2020, 11:05 AM
admin admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Üyelik tarihi: Aug 2014
Mesajlar: 3.622
Standart Instagram fenomeni ikiz annesi

Instagram fenomeni Anna Strode, ikiz oğlan annesi. Doğum sonrasında spor rutinini sosyal medyadan paylaşmasıyla gündemde.
ABONE OL



Birbirinden birkaç dakika arayla çekilmiş bu iki fotoğraftan sağdaki için Anna, "Bu görüntüyü Instagram'da gezinirken rahatlıkla görebilirsiniz," *dedi.



Diğer fotoğrafta ise sarkmış derisini gösteren Anna, bu tip görsellerin pek paylaşılmadığını ama bu iki fotoğrafla da gurur duyduğunu belirtiyor.



"Her gün 'mükemmeli' yansıtan fotoğraflar görüyoruz. Ama neden soldaki fotoğraf da mükemmel olanın temsili olmasın? Soldaki fotoğraf benim 2 bebek taşımaya kapasitesi olan vücudumun kanıtı."



"Hepimizin bedenimizde değiştirmek istediği kısımlar var ve sosyal medyadaki 'mükemmellik' algısına herkes kapılabilir. Ama aslında işler öyle değil. Çünkü tüm bu fotoğraflarda bir yerinden memnun olmayan biri var."



Anna "Kendizi, bedeninizi sevin ve bundan gurur duyun. Deri çatlağı, göbek, sarkmış deri ve göğüslerinizi sevin çünkü anneler böyle güzel," dedi.



Kendi hassasiyetlerini paylaşma cesaretini gösteren anneye, takipçilerinden de destek ve pozitif yorumlar yağdı.Kaynak: Dailymail.co.uk




Alıntı ile Cevapla