Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 11-20-2014, 09:47 AM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart ‘Deri’de yeni hedef Çin ve Japon pazarı

Türkiye Deri Vakfı (TÜRDEV) öncülüğünde ve TÜYAP tarafından bu yıl 9. kez düzenlenen İstanbul Deri Fuarı, dün kapılarını açtı. Fuarın açılışını TÜRDEV Başkanı Ruken Mızraklı ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi birlikte gerçekleştirdi.








TÜRDEV Başkanı Ruken Mızraklı, fuarın tabakhane, konfeksiyon, ayakkabı ve saraciye, kürk, makine ve kimyasal tedarikçileri dahil, sektöre emeği geçen tüm iş kollarını biraraya getirdiğini söyledi.

Mızraklı, İDF 2014’ün geleneksel bir ‘fuar’ görüntüsünden çok, deriye dair her şeyin bir arada görülebileceği, derinin sanatla, tasarımla, yaratıcılıkla buluştuğu bir ‘festival’ niteliğini taşıdığını belirtti.
Dış pazarlar hakkında da bilgiler veren Ruken Mızraklı, Çin ve Japonya başta olmak üzere Uzakdoğu’da pazar paylarını arttırmak istediklerini kaydetti.

Buluşma noktası
35 ülkeden 368 firmanın katılımıyla 35 bin metrekare kapalı alanda gerçekleşecek İDF 2014, yurtiçi ve yurtdışından sektör profesyonellerinin buluşma noktası olacak. Fuar, B.A.E, Çin, Fransa, Hindistan, Hollanda, Hong Kong, İngiltere, İspanya, İtalya, Japonya, Kore, RusyaTataristan ve Ukrayna’dan toplam 103 kişilik bir alım heyetini ağırlayacak.
Alıntı ile Cevapla