Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 09-13-2015, 07:36 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Zayıflama Bandı Nasıl Kullanılır?




Günümüzde çoğu insanın ortak sorunu haline gelmiş olan fazla kilolar için basit bir yöntem geliştirilmiştir. Bu yönteme zayıflama bandı denilir. Bölgesel olarak fazla kilolardan kurtulunabilmektedir.
Spor ile kilo vermek vücutta daha kalıcı bir etki yaratır. Ancak zayıflama bandı gibi yardımcı materyaller, sporla birleştiğinde etkisini maksimum seviyeye çıkartır. Bu bantların içeriğinde genelde deniz algleri gibi bitkisel kökenli bileşenler bulunur. Bu bileşenler deri tarafından emilir ve bulunduğu bölgede yağların emilimini artırarak fazla kilolardan kurtulmaya yardımcı olur. Kişinin önceki vücut yapısı, yağ/kilo oranına göre, bu bantlar ile ayda 1-10 kilo vermek mümkündür. Bu kiloları vermekte spor ve diyet çok önemlidir. Aksi halde sadece bant kullanımı, tekrar kilo almaya neden olabilmektedir. Peki bu bant nasıl kullanılır?
  • Bantlar ambalajlı haldedir. Ambalajından çıkartılan bantlar bir gün süre ile kullanılmalıdır.
  • Piyasada 12 veya 24 saat süreli kullanım için uygun bantlar mevcuttur. Ambalajından çıkartılan bantlar hava ile çok fazla temas edip kurumasına engel olunarak cilde yapıştırılmalıdır.
  • Ciltte yapıştırılacak olan bölge kuru ve temiz olmalıdır. Değilse cildin o bölgesi iyice kirden arındırılarak bant yapıştırılır.
  • Bant 12 veya 24 saat süresince o bölgede kaldıktan sonra özelliğini kaybeder. Bu sebeple tekrar kullanılmamalıdır. Ayrıca bir bölgeye ikinci gün tekrar bant yapıştırılmamalıdır.
  • Bant kullanımındaki en önemli husus içeriği sebebiyle, hamile ve regl olanların ayrıca emzirenlerin ve şeker hastalığı bulunanların bu ilacı doktor tavsiyesi ile kullanması gerektiğidir.

Alıntı ile Cevapla