Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 09-19-2015, 08:22 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Kan Detoksu Evde Nasıl Yapılır?




Su İçin
Su içerek vücudunuzdaki bütün toksinleri ve kirleri atabilirsiniz. Su içmek ayrıca vücudunuzda olan toksinleri seyreltir ve kan üretimine yardımcı olur. Vücut sağlıklı kalmak için günlük belli bir miktar su alımına ihtiyaç duyar. Uzmanlar her insanın günde ortalama 8 bardak su içmesini öneriyor. Meyve ve sebze suları da tüketilebilecek sıvılardandır.
Böbreklerinizi Temizleyin
Böbrekler gün içinde kanı temizleyen filtre organlardır. Böbrekler atıkları ve fazla sıvıyı kandan uzaklaştırır. Bu atıklar boşaltım gerçekleşene kadar depolanmak üzere mesaneye gönderilir. Böbrekleri temizleyerek daha iyi çalışmaları ve böylece kanı süzmeleri sağlanabilir. Gün içinde bolca su içmek de böbreklerin temizlenmesine yardımcı olur. Bitkisel tarifler de ayrıca işe yarayabilir. Uva ursi böbrekler için gayet faydalı bir bitkidir.
Kanınızı Temizleyin
Su içme ve böbrekleri temizlemenin yanında kanı temizlemenin bir diğer yolu da bitkilerdir. Bitki bilimciler tarafından kan temizleyici olarak bilinen bitkiler vardır. Kızıl yonca, dulavrat otu, şekerci otu ve çalılık otları bunlardan bazılarıdır. Bütün bu bitkiler sağlık ürünü reyonlarında tablet şeklinde bulunabilir. Ayrıca kurutulmuş bitkiler alıp çaylarını yapabilirsiniz.

Alıntı ile Cevapla