Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 11-29-2014, 05:33 PM
meltem
 
Mesajlar: n/a
Standart Yengeç Burcu Erkeği

Yengeç Burcu Erkeği

Yengeç erkekleri duygularını açıkca ifade edemeyebilir. Siz onun davranışlarını ve konuşmalarını iyi dinlediğiniz sürece o mesajı alabilirsiniz. Onun için duyguları önemlidir, size küçük hediyeler ile de üstü kapalı şekilde duygularını aktarabilir. Duygularına karşılık alamadığı zaman üzülecektir.
Flört döneminde kendileri dolaylı olarak duygularını aktardığı için, sizde ona imalı sözler söylediğiniz sürece sizi yanlış anlayabilir. Konuşmalardaki ayrıntılara çok dikkat ederler. Duyarlı oldukları için fazla imalı olmamaya özen gösterin. Siz onu anladığınız sürece sorun yaşamazsınız, çünkü o sizi fazlasıyla anlar.
Yengeç burcu erkeği evlendikleri zaman eşlerinden fazla ilgi bekleyebilir. Herhangi bir sorunu size aktardığında akıl vermek yerine, bir anne gibi sırtını sıvazlayın. Hastalandıklarında her zamankinden daha fazla ilgi bekler, bunu karşıladığınızda fazlasıyla karşılık görürsünüz. Ama aksine umursamaz tavır alırsanız, size olan sevgisinin azalmasına neden olabilirsiniz.
Duygusal olduğu için Yengeç eşleri, kocalarının güçsüz olduğunu düşünebilir, ama güçsüz değildirler. Eşlerini abartacak şekilde sahiplenebilir ve kıskanabilir. Eşlerine karşı sürekli birşeyler yapmak ve çabalamak isterler. Sizi etkileme tarzını yadırgamayın, üzülebilir ve sizi etkilemekten vazgeçebilir.
Evliliğin başlarında uyumlu olabilir, yine de temkinli olun. Sizin davranışlarınızı inceleyip, hakkınızda daha fazla bilgi topluyor olabilir. Yanlış bir izlenim bıraktığınızda, bunu değiştirmeniz kolay olmayacaktır. Evliliğin ilk dönemlerinde sizin için kesin düşünceler içine girecektir, bu dönemde dikkatli olup, iyi değerlendirmeye çalışın.
Alıntı ile Cevapla