Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 11-29-2014, 09:58 PM
meltem
 
Mesajlar: n/a
Standart Terazi Burcu İş Hayatı

Terazi Burcu İş Hayatı

Terazi burcu insanları her işe ayak uydurabilir ve kolaylıkla iş sahibi olabilirler. Çalıştıkları ortamda uyum sorumu yaşamazlar. Giyim tarzları iyi olduğu için, iş yerlerini en iyi şekilde temsil ederler. Eleman arayanların çoğu bu özellikte çalışan almak isterler, Terazi insanı bu özellikleri sayesinde kolayca iş sahibi olabilir.
Her iş alanında Terazi burcundan çalışan görmek mümkündür. Hırslı ve atik olanlar bir yana, genel olarak sosyal kabiliyetini kullanarak girişimde bulunurlar.
Pazarlama işinde ikna yetenekleri sayesinde başarılı olmaları mümkündür. Bir ürünü satarken ısrarcı olup, müşteriyi bıktırmazlar. Mesafeli ve dengeli oldukları için müşterilere güven verirler.
Sosyal organizasyonlarda Terazi burcundan insanlar, iletişim yetenekleri üst seviyede olduğu için kolayca iş bulabilir. Terazi burcunu yöneticilerin yardımcıları olarakta iş hayatında görebiliriz. İş hayatına yeni atılmış tecrübesiz olanlarında, yol göstericisi olabilirler.
Şarkıcıların, oyuncuların, futbolcuların menajeri de olurlar. Organize etmeyi sevdikleri için, manajerlik işini çok iyi yürütürler. Gösteri dünyasında organizatörlükte yapabilirler. Risk isteyen işlere pek girişmezler.
Sanat ile ilgili dallarda birçok Terazi burcuna rastlayabiliriz. Sanat öğretmenliğide Terazi burcu için uygundur, öğrencileri ile iyi bir ilişki içerisinde olurlar. Sosyal ortamlarda bulunmayı severler, öğrencileri ile vakit geçirebilirler. Ayak uydurmak gibi bir sorunları asla olmaz, her ortama kolayca uyum sağlayabilir.
Alıntı ile Cevapla