Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 11-30-2014, 05:29 PM
meltem
 
Mesajlar: n/a
Standart Sabit yıldızlar

SABİT YILDIZLAR


ACRAB: Beta, Scorpio, 2 derece 29′ yay burcundandır. Mars ve Satürn karakterinde olup, kötülük ve bazen gaddarlık verir.
ACRUX: Alpha Crucis. 11 derece 11′ akrep burcundadır. Jüpiter karakterindedir. İhtişam, lüks ve gösterişi anlatır, bu tip bir yaşamı çok sevmeyi ifade eder.
ALDEBARAN: Alpha Tauri. 9 derece 05′ ikizler burcundadır. Mor renkli bir yıldızdır. Mars karakterindedir. Genel ya da askeri şan, şeref ve cesareti ifade eder. Satürn ya da mars ile birleşiyorsa ölüm ile tehdit edilmeyi anlatır. Boğanın güney gözünü sembolize eder.
AGENA: Beta Centauri. 23 derece 06′ akrep burcundadır. Venüs ve Jüpiter karakterindedir. Başarıyı simgeler.
ALGOL: Beta Persei. 25 derece 28′ boğa burcundadır. Satürn ve Jüpiter karakterinde olup mor renklidir. Cinayet ve adam öldürmeyi anlatır, ay ile birleştiğinde başın kesilmesini ifade eder.
ALNİLAM: Epsilon Orionis. 22 derece 46′ ikizler burcundadır. Jüpiter ve Satürn karakterinde olup, geçici mutluluk ve başarıyı simgeler.
ALPHARD: Alpha Hydrae. 26 derece 36′ aslan burcundadır. Satürn ve Venüs karakterindedir ve moral bozukluğunu ifade eder.
ALPHECCA: Gamma, Alpha Coromae Borealis. 11 derece 32′ akrep burcundadır. Venüs ve Merkür karakterindedir. Sanatsal yetenekleri ifade eder.
Alıntı ile Cevapla