Konu: 2.ev
Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 11-30-2014, 05:34 PM
meltem
 
Mesajlar: n/a
Standart 2.ev


2.EV


Doğal burcu: Boğa
Yönetici gezegeni: Venüs
Güçlü gezegen : Ay
Şifre : Sahip olma
İkinci ev kişiliğinizin gereksindiği maddesel olanakları belirler. Maddesel serveti arttırmak toplumsal ilişkilerle ilgili olduğundan kişi, toplum ve insanlarla ilişkin derslerini ikinci evden alır.
2.Ev Konusu ve 2.Ev Konusu Hakkında Tüm Bilgiler…

Doğal burçlar kuşağında ikinci evin yöneticisi Venüs ile Ay bu evde güçlü durumdadır… Para, para, para. İşte ikinci ev in ilgi alanı. Fakat tabii ki iş bu kadar basit değildir. Para denince işler karışır.
Bu ev, para kazanma yeteneğimizle, parayı harcama biçimimizle, parasal sorunların üstesinden nasıl geldiğimizle ilgilidir.
Borçlarımız, aldığımız krediler, yatırımlarımız. Borsacıları en çok ilgilendiren ev burasıdır, çünkü mali durumumuzu bu ev gösterir. Daha derin bir açıdan bakacak olursak, ikinci ev güvenlikle ilgilidir.
Banka hesabımızın kabarık olması, ya da araba, mücevher gibi mal varlıklarımızın olması bize güven verir. Bunlara bağlanır, kendimizi belli bir ölçüde de olsa bunlarla tanımlarız.
Doğanın; sahipliğini ve bunları çoğaltmanın kapasitesi hakkında bilgi verir. Bu miras ve vasiyette, bağış yoluyla kazancı ve bu işlere olan istidat’ını göstermektedir.
Alıntı ile Cevapla