Gullbabici - Hayata Dair Herşey  
  #1  
Alt 01-12-2015, 08:58 PM
meltem
 
Mesajlar: n/a
Standart Parçalı Güneş Tutulması 3



Yay

Sevgili Yaylar yeni günümüz saat 08:10 itibariyle Yay burcunda oluşacak Yeniay ve ardından saat 08:20 de meydana gelecek Parçalı Güneş Tutulmasının etkisi altında geçiyor. Ben tutulmayı, hem Merkür geri hareketi hem de gökyüzünün mevcut durumu ve gelişmeleri çerçevesinde ele almayı uygun buluyorum. Uranüs geçişi, kilit rol oynamakta. Şubat ayı sonuna doğru her burç mensubu farklı alanlarda tutulmanın etkilerini birebir hissedebilirler. Sizler açısından Uranüs, özellikle aşk hayatınızla ilgili konularda meydana gelecek yenilikleri, değişimleri, hızlı aktiviteleri işaret ediyor. Yaylar sınırlanmaktan artık hiç hoşlanmıyorlar. Kendi bildikleri doğrultuda hayatı yaşamaktan yanalar. Farklı ve sıra dışı özelliklerinizi rahatlıkla ortaya koyabileceğiniz bir dönem başlıyor.

Bu dönem Yay olmanın keyfine varma zamanıdır. Tutulmanın yöneticisi olan Jüpiterin Aralık sonuna dek devam edecek gerilemesi, sizlerin iş hayatınızla ilgili konulardaki maddi ve manevi beklentilerinizin yavaş yavaş yoluna girebileceğini, bu yüzden sabırlı olmanız gerektiğini gösteriyor. Kendinize bilgi ve gelişim anlamında yatırım yapmalısınız. Fırsatları değerlendirmek Aralık sonuna doğru kolaylaşmaya başlar. Ayrıca iş gelirinizde artışlar gündeme gelebilir. Özellikle zanaatkarlar, muhasebeciler, bankacılık sektöründe çalışanların, internet üzerinden satış yapılan işlerde bereketiniz çoğalabilir. Sağlığınızla ilgili konularda Aralık sonuna kadar tetkiklerinizi yaptırın veya rutin şikayetleriniz varsa bunları doktorunuzla konuşun. Gıdanıza dikkat edin. Jüpiter gerilediği için zayıflamak pek kolay olmaz. Bu durum Aralık sonrası düzelmeye başlar.

Benim tavsiyem Aralık sonuna kadar işlerinize odaklanmanız ve sistemli çalışmanızdır. Bunların karşılığını maddi ve manevi anlamda alacağınıza dair şüpheniz olmasın. Merkür geri hareketinden dün söz etmiştik. Bu yıl Tutulmayla örtüşen bu gerileme, girişimleriniz ve yenilik anlamındaki işleriniz için Aralık ortasına kadar enine boyuna düşünmeniz, şöyle bir olan bitene göz gezdirmeniz, eksiklerinizi tamamlayıp, rutin çalışmalarınızı sürdürmeniz anlamında bir mola gibi düşünülmelidir. Yayın, ok üzerindeki gerilmesine benzer. Beklersiniz ve zamanı geldiğinde hedefe nişan alırsınız. O zaman biz de yayımızı okumuzu iyi seçelim, zamanı kollayalım ve amacımıza ulaşalım.

Hayatınızın yıldızı sizsiniz. Yıldızınızın her zaman parlaması ve ışık saçması dileğimle,

Oğlak

Sevgili Oğlaklar Cuma günümüz saat 08:10 itibariyle Yay burcunda oluşacak Yeniay ve ardından saat 08:20 de meydana gelecek Parçalı Güneş Tutulmasının etkileri altında şekilleniyor. Ben Tutulmayı hem Merkür geri hareketi ve hem de tutulmayla alakası olan diğer gökyüzü oluşumları çerçevesinde analiz etmenin doğru olduğunu düşünüyorum. Bunların içinde Uranüs geçişinin önemi hakikaten büyük. Şubat sonuna doğru tutulma derecesiyle görünüm yapacak olan Uranüs özellikle iç dünyanızda eskiye oranla çok daha özgür düşünmenizi sağlayıcıdır. Baskı görmekten, yuvanız sınırları içinde bireysel görüşlerinize müdahalede bulunulmasından hiç hoşlanmazsınız.

Şubat sonuna doğru, maddi konularda yaşanan gelişmeler, Jüpiter geçişinin desteğiyle parasal anlamda yaşanan değişimler sizi yeniliklerde bulunmanız anlamında destekleyicidir. Ayrıca farklı ve sıra dışı bir şekilde çalışmanın, aktif olmanın işaretçisidir. Tutulmanın yöneticisi olan Jüpiterin geri hareketi bana göre çok önemli. Aralık sonuna doğru düz seyre geçen Jüpiter aşk hayatınız, çocuklar, hayatın lezzetli ve kaliteli yanlarının keyfine varma, çocuk sahibi olma, sanatsal konularda başarıya ulaşma anlamında size şans getiricidir. Ancak lütfen şimdilerde sabırlı olunuz.

Tutulmanın gerçekleştiği alanda etkili olan Merkür geri hareketi ise, Aralık ortasında düz seyirle ilerlemeye başladığında, geri planda yapılan çalışmalar, iş hayatınız, sağlık konusu, elinizde olmayan geçmiş meseleler ve her şeyden önemlisi zihinsel anlamda biraz daha hızlanmanız yönünde destekleyicidir. 8 Ocak sonrası Merkür burcunuzda ilerlemeye başladığında kendinizi dış dünyada güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz.

Hayatınızın yıldızı sizsiniz. Yıldızınızın her zaman parlaması ve ışık saçması dileğimle,

Kova
Sevgili Kovalar, 25 Kasım saat 08:10 itibariyle Yay burcunda oluşacak Yeniay ve ardından saat 08:20 de gerçekleşecek Parçalı Güneş Tutulması bu yıl Merkür geri hareket dönemine denk geldiği için yansımalarını bu doğrultuda ele aldım. Ayrıca Tutulmanın etkili olduğu mevcut gökyüzü oluşumlarına odaklandım. Tutulmanın bana göre üç ayrı alanda etkisi var. Birincisi yöneticiniz Uranüsün, Şubat sonuna doğru tutulma derecesiyle iyi bir açı oluşturması, çevresel ilişkiler, yenilikleri uygulama, eğitimden iş hayatına kadar gelişim yönünde kararlar alınmasını sağlayıcıdır. Artık sizler Uranüs Balık geçişinin sancılı esaretinden kurtulmaktasınız. Yeni yerler, yeni insanlar tanımak, yeni keşiflerde bulunmak, hızlı öğrenmek, hızlıca hareket etmek anlamında şansınız yükseliyor.
Demek ki şubat sonuna doğru bu tutulmanın Uranüs yönünden olumlu etkisi söz konusu.

Tutulmanın ikinci önemli ayağınızı, Jüpiter geri hareketi oluşturuyor. Jüpiter Aralık sonunda düz seyre geçtiğinde, aile yaşamınızın maddi ve manevi olan güvenliği konusunda, ailenizle olan irtibatınızın köklendirilmesi yönünde bir takım kararlar alabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili yatırımlarda bulunabilir, huzur duygusunu yüreğinizin içinde hissedebilirsiniz. Demek oluyor ki, Aralık sonuna kadar sabırlı olacağız. Gelelim Merkür geri hareketinin tutulmayla alakalı etkisine. Merkür geri hareketi başta sosyal ilişkileriniz, hedefleriniz, anlamında Aralık ortasına kadar gurup aktivitelerinde ve projelerinizi uygulama aşamasında acele etmeyiniz. Çalışmalarınızı bilinçli bir şekilde ele alarak tamamlayınız.

Kendinize lütfen bir hedef belirleyiniz. Geri hareket süresince yaşamsal olarak varmak istediğiniz noktayı ve hayallerinizi şöyle bir ele alınız. Duygusal ilişkilerinizde ise, partnerinizle arkadaşlık kurmak ve onunla paylaşımda bulunarak anlaşmayı deneyiniz. Tutulmanın etkili olacağı iki haftalık süreç içinde, evlenmiş, ayrılmış çocuğu olan biri dikkatinizi çekebilir veya böyle bir ilişkiniz varsa bu süreçte ilişkinizin yaşamınızda daha fazla önemli hale geleceğini söyleyebiliriz. Fakat ne olursa olsun iletişim ve hayata bakışınız anlamında karşınızdaki kişiyi iyi tanımanızda yarar var. Kendinize ve bu beraberliğe zaman tanıyınız. Bu noktalara dikkat edilmesi halinde Tutulma ve Yeniay enerjisini gayet olumlu yönde değerlendirebilirsiniz.
Hayatınızın yıldızı sizsiniz. Yıldızınızın her zaman parlaması ve ışık saçması dileğimle,

Balık

Sevgili Balıklar, 25 Kasım saat 08:10 itibariyle Yay burcunda oluşacak Yeniay ve saat 08:20 itibariyle meydana gelecek Parçalı Güneş Tutulması Merkür geri hareket dönemine denk geldiği için değerlendirme anlamında bu geri hareket önemli bir paya sahip. Bunun dışında iki gezegen geçişini fazlasıyla önemsiyorum. Bunlardan biri Uranüs-Koç burcu seyri. Uranüs önümüzdeki Şubat sonunda bugünkü tutulma derecesiyle olumlu bir görünüm yapacak. Böylece sizler maddi konularda yeni ve oldukça hızlı gelişmeler için start veriyorsunuz. Ancak şunu unutmayalım. Uranüs etkisi sürprizlerle doludur. Bir anda başka bir iş alanı veya kazanç kapısı önünüzde belirebilir. Değişik ve sıra dışı yollarla hayatınızı kazanabilirsiniz. Birilerine güvenmeden, onların baskısı altında kalmadan yeteneklerinizi güce dönüştürerek ekmeğinizi elde edebilirsiniz. Gelelim tutulmanın yöneticisi Jüpiterin geri hareketine. Aralık sonuna doğru geri hareket bitiyor.

Böylece çevresel konularda huzurunuz yeniden sağlanıyor ve maddi-manevi açıdan kendinizi toparlıyorsunuz. Kardeşlerinizden yakın arkadaşlarınıza, eğitim hayatınızdan iş girişimlerinize kadar geniş bir yelpazede şansınız yükselmeye başlıyor. O zaman bize düşen önümüzdeki ayın sonuna kadar elimizdekine avucumuzdakine dikkat etmek. Sözümüze, kendimize sahip çıkmak. Önümüze çıkan fırsatların ne kadar gerçekçi olduğunu iyice süzmek. Bilginizi geliştirmek, başkalarıyla olumlu ilişkilerinizi sürdürmek. Merkür geri hareketine gelince, tutulmanın gerçekleştiği alanda oluşması nedeniyle dünkü yorumlarınızda da izah ettiğim gibi, Aralık ortasına kadar, kariyer anlamında zirveye ulaşmak isteniyorsa, bunun için otorite konumundaki kişilerle görüşmeler yapılacaksa tabii ki daha dikkatli ve eksiklerinizi tamamlamış bir şekilde önlerine çıkmanızı tavsiye ediyorum. Yeni iş arayışları anlamında pek hızlı veyahut çabucak beğenilmenizi sağlayan bir etki yaratmayabilir.

Beklemede kalmanız istenebilir veya bulduğunuz iş maddi açıdan pek doyurucu olmayabilir. İş başvurularınız için sabırlı olmanız gerekebilir. Yüksek konumdaki kişiler gerek tutulma ve gerekse geri hareket sebebiyle işçi veya memur kadrolarında açık olmadığını ve beklemeniz gerektiğini söyleyebilirler. Bunlar size olumsuz gelmemeli. Sadece evet ben bir girişimde bulundum ancak sabretmem lazım, piyasanın durumunu gözlemem gerekir diyebiliyorsanız ne ala. Bunun tam tersi bir durum sizi rahatsız edicidir. Yeni ve cesur adımlar atabilmek pek kolay olmayabilir. Alışkanlıklarınızı ve günlük işlerinizi, yurtdışı bağlantılarınız, yayıncılık ve medya alanında faaliyetlerinizi, yolculuklarınızı mercek altına alarak daha dikkatli bir şekilde incelemenizde fayda vardır.
Hayatınızın yıldızı sizsiniz. Yıldızınızın her zaman parlaması ve ışık saçması dileğimle,
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 10-14-2019, 08:41 AM
GregoryRat
 
Mesajlar: n/a
Standart

Ches194.7ПолоWhenFaitStarКозыĞ*учииллÑHighLookDeusGonnĞниÑJeweИванGrouКалиAudietai
AbduWomaTherLastнароNITAConnFranМаÑĞ°TwisYearраÑÑSweeУтеÑчелоMartИльиThisДудкĞĞ’Ğ°Ñ
медиДолгLikeпедаМуроGeraPegaZoneЛевеВаÑиВоÑтрабоПинчCircĞграЗоркГулыĞминĞ*азмЗато
гумаThouМиддказаCircĞŸĞ°Ğ¿Ğ°ÑтраКутуТороШакиКаÑьоÑтаВетрAlwyамазFeelЧикаЕршоScriJohn
ĞлекĞ*ольКочиZoneGrooDionназаÑлужBlacSecrHollChetshaMComfCallBlooRhytVelvSparBrok
reprComiиÑтоHoliКапиWindPsycZoneЯхонГершЗори(193JeweNitz1920DistклейфарфScouHelv
ТретClimĞтамInsiВалеМаршÑайтСоде4802ĞртиБелÑМанж1922direTaroШахмкнигJazzVELAКита
CreaотлиобраWord2879ЗвекТищеWindпиÑÑŒTefaenteShavĞ*Ğ*00ЛитĞ*ПронCoroЛитĞ*BengлозуСоро
ЛитĞ*BenoТамоЖданBourразвСпуÑInduÑтихAcadЛукоКурнГамл«СовSelfКоркдебÑÑтенможеHeli
ÑкелAddi(ВедЕрмаЛайопротБаллМилоЖильWelcBlueÑчетКузнСлавпохоКоловечеСтудStepВиле
42-1ШпакКупеБедеЛучкScouScouScouСитнвыруВильЧетиÑпецĞовоХлопВитч(195БелоВаÑÑгеог
incrArri
Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Arama
Stil
Forum Bilgilendirme Linkler
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir " paylaşım " sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabilmektedir. Bu sebepten ötürü, sitemiz üzerinden paylaşılan mesajlar, konular ve resimlerden doğabilecek olan yasal sorumluluklar paylaşan kullanıcıya aittir.
tuzla escort seks hikayeleri gaziantep escort seks filmi izle ... bursa escort bursa escort bursa escort ... sincan escort kızılay escort rus escort etlik escort gaziantep escort beylikduzu escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti otele gelen escort eryaman escort sincan escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort etlik escort etimesgut escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com Escort escort escort escort travestileri travestileri altyazılı porno şişli escort istanbul escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort taksim escort fındıkzade escort çapa escort fatih escort topkapı escort escort şişli escort bayan bayrampaşa escort merter escort escort mecidiyeköy bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno Casibom hack forum Casibom Casibom Giriş Casibom Yeni Giriş Onwin Onwin giriş

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108