Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 12-14-2014, 07:05 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Kışa Fit Girin

Bir oturuşta iki katınız kadar yemesine rağmen zayıf kalmayı başaranlara şaşırıyorsanız size bir önerimiz var...



Sağlıklı diyet ve egzersiz programlarının yanı sıra kişinin kilo ve yağ kaybında dikkate alması gereken en önemli noktalardan biri de bazal metabolizma hızıdır.

Kişiden kişiye farklılık gösteren bazal metabolizma hızınızı öğrenip, kontrol altına alarak, istediğiniz sağlıklı ve fit bedene ulaşmak artık çok kolay…

Parmak iziniz gibi şahsınıza münhasır olan metabolizma hızınız mutlak surette ölçülmelidir, çünkü sağlıklı bir kilo kontrolü ve takibinde Vücut Analiziniz kadar Bazal Metabolizma Hızınızı ölçümlendirmek de çok önemlidir.

Araştırmalar, Bazal Metabolizma Hızının ölçülmesinin önemini ortaya koymakta ve klasik yöntemle yapılan hesaplamaların sonuca ulaşmada yetersiz kaldığını göstermektedir. Aynı yaş, cinsiyet ve kiloda bulunan kişiler klasik hesaplama sonucu eşdeğerlerde bir metabolizma hızı belirlenirken, ölçümlendirme sonrası bu kişiler arasında aslında çok büyük farklılıkların olduğu gözlemlenebilir.

Etkili bir kilo kontrolü ve fitness programında çok önemli bir başlangıç aracı olan Fitmate ve MedGem Metabolizma Hızı ölçümleri sayesinde kişinin dinlenme halindeki metabolizma hızı ve ne kadar kaloriye ihtiyacı olduğu, en kolay yoldan, kesin ve hızlı bir şekilde görülebilir.

Kilo kontrolü ve egzersiz programları bir uzman nezaretinde yapılması gereken çok önemli konulardır. Bir uzman ise teknolojinin sağladığı tüm ekipmanlardan yararlanmalıdır, bu nedenle danıştığımız uzmana bizim için gerekli olan Metabolizma Hızı Ölçümünü nasıl yaptığını mutlaka sormalıyız.
Alıntı ile Cevapla