Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 01-09-2015, 11:17 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Teninize uygun saç rengi






Muhteşem bir yüz güzelliğine sahip olmanın öncelikli kuralı doğru saç rengini bulmanızdır. Şayet ten renginiz ile uyumsuz bir saç rengini tercih ederseniz, maalesef kendi ellerinizle güzelliğinize gölge düşürmüş olursunuz. Şimdi hep birlikte kontrol edelim, bakalım saçınızın rengi teniniz ile uyumlu mu?
Açık tonlarda ten rengi: Beyaz, hafif pembe veya çok açık kumral bir ten renginiz varsa, açık saç renklerinden uzak durmanızda fayda var. Elbette asla sarı saçı tercih etmemelisiniz demiyoruz. Ancak sarının da koyu ve küllü tonlarını seçmelisiniz. Kestane, kahverengi ya da kızıl saç renklerinin de küllü ve koyu olanlarını tercih edin.
Buğday ten rengi: Buğday tenliler de açık tenlilerin aksine soğuk değil sıcak saç rengi tonlarını tercih etmelidir. Bu nedenle içerisinde “küllü” kelimesi geçen renklerden uzak durmalı, “altın” kelimesinin geçtiği saç renklerini tercih etmelisiniz.
Koyu ten rengi: Koyu bir tene sahip olanlar için de ideal tercih tıpkı buğday tenliler gibi altın saç renkleri olmalıdır. Ancak koyu tenliler bir noktaya daha dikkat etmeli! Şayet göz renginiz yeşil, mavi veya ela değilse saçlarınızı asla açık sarıya boyatmayın. Aynı şekilde açık kızıldan da uzak durmanızda fayda var.


Alıntı ile Cevapla