Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 01-11-2015, 10:35 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Cildin dostu salatalık maskeleri nasıl hazırlanır?






Lekeli Ciltler İçin Salatalık Maskesi: Eğer cildinizde lekeler mevcutsa uygulayabileceğiniz en iyi ve basit salata maskesi budur diyebiliriz, 2 haftada bir uygulayabilirsiniz.
Malzemeler: Salatalık (2), Yoğurt (1 Yemek Kaşığı).
Hazırlama ve Uygulama: 2 adet salatayı soyup rendeleyin, daha sonra 1 yemek kaşığı yoğurdu rendelenmiş salata ile karıştırın ve cildinize uygulayın, yaklaşık 15 dakika kadar beklettikten sonra ılık suyla yıkayarak temizleyin, ardından nemlendirici krem uygulayın.
Cilt Rengi Açmak İçin Salata Maskesi: Cildinizin her bölgesi aynı renkte değilse, renkleri eşitlemek ve daha güzel bir görünüm kazanmak için bu maskeyi uygulayabilirsiniz.
Malzemeler: 1 adet yumurta, 1 adet salatalık, 2 tatlı kaşığı susam yağı, 2 tatlı kaşığı elma sirkesi.
Hazırlama ve Uygulama: 1 adet salatalığı rendeledikten sonra üzerine yumurta sarısını ilave edin, diğer malzemeler ile karıştırın. Cildinize uyguladıktan 30 dakika sonra ılık su ile temizleyebilirsiniz.
Yağlı Ciltler İçin Salatalık Maskesi: Cildinizin aşırı yağlı olduğunu düşünüyorsanız bu maskeyi uygulayabilirsiniz.
Malzemeler: 2 Tatlı kaşığı salatalık suyu, 1 adet yumurta (akı), 2 damla limon, Yarım tatlı kaşığı kil.
Hazırlama ve Uygulama: Tüm malzemeleri elde ettikten sonra bir kap bularak hepsini karıştırın ve cildinize uygulayın. Göz ve çevresine sürmemeye özen gösterin, haftada 2 kere uygulayabilirsiniz.
Kırışıklıklar İçin Salatalık Maskesi: Kırışıklardan kurtulmak istiyorsanız uygulayabileceğiniz salata maskesi etkili bir sonuç verebilir.
Malzemeler: Süt, 1 adet salatalık.
Hazırlama ve Uygulama: Bir kase içerisine 1 adet salatalığı soyduktan sonra ezin, ezilmiş salatanın içerisine 1 veya 2 yemek kaşığı süt ilave ederek bir süre daha ezin. Kıvama geldikten sonra cildinize uygulayın, yaklaşık 15-20 dakika beklettikten sonra ılık su ile temizleyin.

Alıntı ile Cevapla