Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 11-16-2014, 06:09 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Genç kızlar için makyaj!

20’li yaşlardasınız… Pırıl pırıl bir cilde sahipsiniz. İstediğiniz sadece yüzünüze biraz canlılık katmak... O zaman bu önerilere bir göz atın;






Genç kızlar, orta yaşlı bayanlar kadar güçlü fondöten, kapatıcıya gerek kalmadan makyajlarını tamamlamalılar… İleriki yaşlarda ciltlerinde erken yaşlanma ve kırışıklık görmek istemeyenlerse makyaj sonrasında, cilt bakımlarına mutlaka özen göstermeliler!
Nemlendiricisiz asla!
Makyaja başlamadan önce cilde nemlendirici uygulanmalıdır. Hem cildin parlak gözükmesi, hem de makyaj malzemelerinin olumsuz etkilerinin cilde bire bir zarar vermemesi açısından bu detay makyaj öncesinde unutulmamalıdır.

Nemlendirdiğiniz cilde yağsız ve ciltte sivilce yapmayan bir tür fondöteni uyguladıktan sonra, hafif bir göz makyajıyla göz hatlarınızı belirginleştirebilirsiniz. Özellikle yaz aylarında, şeffaf ve parlak bir göz farı tercihiniz olmalı. Göz farını belirgin olacak şekilde göz kapağına uyguladıktan sonra, iç kısma canlı renklerde bir kalem kullanılabilir. Yeşil, mavi tonları göz hatlarını belirginleştirmek ve buğulu bir görünüm vermek için birebir! Göz altlarını da tamamladıktan sonra, rimeli kirpik diplerinden yukarıya doğru uygulamanız gerekiyor. Kirpiklere hem uzun bir görünüm vermek, hem de boyanın gözde daha iyi yayılmasını sağlamak için, bu yöntem her zaman işe yarayacaktır.

Genç kızlar hafif göz makyajının ardından, şeffaf ve renksiz bir parlatıcıyla, pırıl pırıl ciltlerine ekstra bir ışık vermiş olacaklar…
Alıntı ile Cevapla