Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 01-15-2015, 05:09 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Bu sprey sayesinde erkekler daha sadık



Alman bilim adamları, erkekleri sadık yapan bir sprey geliştirdi. İki yıllık bir ilişki yaşayan erkeklerde denenen spreyden başarılı sonuç elde edildi.
Almanya’da bilim adamları erkekleri sadık yapan bir sprey geliştirdi. “Aşk hormonu”olarak da adlandırılan “oksitosin” adlı hormonun erkekleri sadık yaptığını belirleyen bilim adamları, içinde oksitosin maddesi bulunan spreyi araştırmaya gönüllü olarak katılan 40’tan fazla erkeğin burnuna sıktı. Almanya’da her 3 erkekten birinin eşlerini ya da partnerlerini aldattıklarını belirten uzmanlar, bu spreyle birlikte bu duruma son verilebileceğini öne sürdü.
Partnerlerine bağlandılar

Bilim adamları burun damlasına koydukları oksitosin hormonlarını en az iki yıllık bir ilişki yaşayan erkekler üzerinde deneyerek başarı elde etti.Araştırmaya gönüllü denek olarak katılan erkekler, partlerine “aşk hormonu” ile daha çok bağlandı. Spreyi kullanan erkeklere, hem partnerlerinin ardından bir başka kadının fotoğrafları gösterilerek hangisinin daha çekici olduğu soruldu. Erkekler partnerlerini daha çekici bulduklarını söyledi.

Alıntı ile Cevapla