Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 01-15-2015, 06:03 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart İlgisini çekmenin 6 yolu






Kadınlar bu konularda genelde çekingendir. Hoşlandıkları erkeklere açılamaz, kendilerini geri çekerler. Ama onu kazanmak için en azından kendinizi belli etmeniz gerekir! İşte hoşlandığınız erkeğin ilgisini çekmenizi sağlayacak birkaç ipucu!
Yalnız Kalın

Onunla kısa da olsa yalnız kalmaya çalışın. Sigara içmeye çıktığında peşinden gidebilir ya da aynı asansöre binmeyi deneyebilirsiniz. Baş başa olduğunuz anlarda dikkatini çekmeniz daha olası!
Sakarlık

Eğer söz konu beyefendinin dikkatini çekmeniz pek mümkün olmadıysa; klasik numaralardan ilerleyebilirsiniz! Yanlışlıkla çarpın, ayağınız takılmış gibi yapın kesinlikle abartılmış sakarlıklardan bahsetmiyoruz, sevimli olun!
Eğlenin

Erkekler şakalaşmayı severler! Arkadaş ortamında muhabbet ederken ona takılın, şakalar, espriler yapın bu ona onunla ilgilendiğinizi hissettirecektir!
Fikir Danışın

Giyeceğiniz kıyafete veya gideceğiniz filme karar verememiş olabilirsiniz! Onun fikrini sorun, bu hem onu ve fikirlerin önemsediğiniz anlamında sinyaller vermenize yarayacak hem muhabbet açmış olacaksınız!
Flörte Açık Olun

Ondan hoşlandığınızı bir şekilde belli etmeniz şart! Ona, onun hoşunuza giden yönlerinden bahsedin. Kıyafetinden bir ipliği alıyormuş gibi yapın, o konuşurken gözlerinin içine bakın! Kısacası onunla ilgilendiğinizi anlamasını sağlayın!
Alıntı ile Cevapla