Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 11-22-2020, 10:49 AM
admin admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Üyelik tarihi: Aug 2014
Mesajlar: 3.622
Standart Baturay Özdemir - Stand Up

Baturay Özdemir - Stand Up

(Satışta)


Yer: Route Ankara
06.11.2020 20:00 - 06.11.2020 20:00

Baturay Özdemir - Stand Up,*Route Ankara sahnesinde sizlerle.

Yeni nesil komedyenlerin en tecrübeli ve başarılılarından Baturay Özdemir stand-up kariyerine Ankara?da başladı. Bugüne kadar 20 ilde, 400?den fazla gösteri yapan komedyen; bir çok televizyon ve sinema projesinin yaratıcı ekiplerinde bulundu ve bazılarında konuk oyuncu olarak yer aldı. Türkiye?de stand-up?ın yaygınlaşması için yapılan bir çok projede de yer alan komedyen, Gri Şehir Komedyenleri ve BKM mutfak açık mikrofon gösterilerinde hala sahne almakta. Gösterisinde, kadın-erkek ilişkileri ve politik şakalar yapsa da gösterinin seyrini interaktif yönde devam ettiren komedyen tekrar Route Ankara'da!

1. Kategori - 56.50 TL

Kurallar
- 18 yaş sınırı vardır.
- Etkinlik sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan numarasız 2 ve 3 kişilik oturmalı masa düzeni ile gerçekleşecektir. Bilet fiyatları kişi başıdır.
- Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır, biletinizi telefondan göstermeniz gerekmektedir.
- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.*
- Katılımcılar/izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve etkinlik süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılacaktır.
- Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.
Alıntı ile Cevapla