Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 01-01-2022, 11:31 PM
admin admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Üyelik tarihi: Aug 2014
Mesajlar: 3.622
Standart Kaz tüyü mont stili

Kışın vazgeçilmezi kaz tüyü montları nasıl kombinlemeli diye düşünüyorsanız bu haber tam size göre


Kaz tüyü montlar sıcak tutmasına rağmen kullanılması zor parçalardan birisi... Fakat bazı kombinasyonlarla bir araya geldiğinde şık bir parça haline dönüşebiliyor...


Kaz tüyü montlar için çok önemli detay var... Kısa boyluysanız kesinlikle uzak durmanız gereken modellerden birisi bu tarz montlar. Aynı zamanda kilolarınızdan şikayetçiyseniz kaz tüyü montlar sizi olduğunuzdan en az bir beden daha büyük gösterecektir.


Kaz tüyü yelekler spor yapmak için harika parçalar. Birçok rengi bulunan kaz tüyü yelekler sıcak tutarken şık bir görünümü de destekliyor. Tayt ve spor ayakkabılarla kombin edip kullanabilirsiniz.


Çift renkli montları diz altı etekler ve topuklu ayakkabılarla birleştirip kendinize has bir stil yaratabilirsiniz. Spor çantalar ve eteklerle gündelik kullanım için pratik bir stili yakalayabilirsiniz.


Kaz tüyü montları çeşitli aksesuarlarla şık bir hale getirebilirsiniz. Son yılların trend parçalarından suni etollerle tamamlayabilirsiniz. Renkli şallar ve örgü atkılarla da bir araya getirebilirsiniz.


Spor kombinasyonlar kaz tüyü montlar için harika seçim olacaktır. Şık bir topuklu bir botla birlikte kombinleyebilirsiniz.
Alıntı ile Cevapla