Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 08-28-2015, 10:27 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Deniz Şortu Nasıl Alınır?




Deniz şortu yaz aylarında sıklıkla kullanılan bir deniz giysisidir. Günümüzde birçok model ve özellikte üretilen deniz şortu seçiminde nelere dikkat edilmelidir?
Deniz şortu seçimi için hazır giyim firmaları, deniz giysileri satan firmalar tercih edilmektedir. Deniz şortu alırken ilk dikkat etmeniz gereken şey kumaşın sağlamlığıdır. Kumaşın fazla kalın veya fazla ince olmaması gerekir. Deniz şortları diz kapağının üstünde kalacak şekilde seçilmelidir. Yaş özelliklerine göre bu boy artabilir. İdeal deniz şortu boyu ise diz kapağının birkaç santim yukarısında olmasıdır.
Günümüzde birçok renk, model ve desende deniz şortları üretilmektedir. Yaz modasına uygun olarak seçim yapabilirsiniz. Bazı deniz şortlarının gizli cepleri bulunur. Bu cepler plajda fazla zaman geçiriyorsanız yardımcınız olacaktır. Alacağınız deniz şortunun kemer bölümüne dikkat etmelisiniz. Şortu tutacak olan kemer ve iplerin sağlamlığı alım aşamasında test edilmelidir. Ayrıca dikişlerde kopma veya sökük varsa şort kesinlikle seçilmemelidir. Deniz şortunuzu kalitesine güvendiğiniz giyim firmalarından almalısınız.
Şort seçiminizde renklere de dikkat etmelisiniz. Aşırı sıcakta renk değişimi yaşanacağından dolayı koyu tonlarda solma olayı gerçekleşir. Bunun için koyu tonlardaki deniz şortlarını, üzerinde açık renk desenli olanlardan seçmeniz, şortunuzu daha uzun kullanmanızı sağlayacaktır. Deniz şortlarının en iyisi ve kullanışlısı son yıllarda üretilen hızlı kuruma özelliğine sahip olan şortlardır. Bu şortların denizden çıkınca kuruma işlemi daha hızlı olduğu için tercih edilebilir.

Alıntı ile Cevapla