Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 09-06-2015, 09:07 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart İlişki Nasıl Canlı Tutulur?



İlişkinizdeki ilk günkü heyecanı hiç kaybetmek istemiyor ve sevdiğiniz kişiyle birbinize her geçen gün yeniden mi aşık olmak istiyorsunuz? Bu isteğinizi gerçekleştirmek hiç de zor değil. İlişkinizi canlı tutmanın bir çok yolu mevcut. İşte, ilişkiyi canlı tutmanın yolları.
İlk flört dönemlerinizi hatırlayın. O zamanlar sevgilinizi mutlu etmek ve kaybetmemek için ne kadar çırpınırdınız? Şimdi o artık sizin diye o çırpınmaları bırakmayın, ona olabildiğince vakit ayırmaya özen gösterin. Birlikte sevdiğiniz şeyleri yapın, hafta sonu planları ile ilişkinizi hareketlendirin. Böyle yaptığınız taktirde ilişkiden ne kadar çok keyif aldığınızı ve ilişkinizin canlılığını yitirmediğinizi göreceksiniz.
İlişkide adrenalini her zaman yüksek tutun. Paraşütle atlayabilir ya da bungee jumping yapabilirsiniz. Bu sayede adrenalinle birlikte birbirinize karşı hissettiğiniz tutkunun da artacağının teminatını size verebiliriz.
İlk buluşmanızdaki gibi bir buluşma organize ederek ilişkinizi canlandırabilirsiniz. Hem de bu şekilde ona ilk heyecanlarınızı hatırlatmış olacaksınız. Üstünüzde çok seksi duran bir elbise, saç ve makyajınızla onu ilk günki gibi büyüleyerek sevgilinizi tekrar heyecanlandırabilirsiniz.
Bir gerekçesi veya anlamı olmadığı halde bir tatil planlayın ve sevdiğinizle günlük rutinlerden uzaklaşın. Birlikte baş başa birlikte güzel bir haftasonu tatili geçirmek hem size hem de sevdiğiniz kişiye çok iyi gelecektir. Bu sayede ilişkinize hareket ve heyecan katmış olacaksınız.
Onun arkadaşları ve kendi arkadaşlarınızla bir organizasyon yapın. Bowling veya tabu oynayın. Bu sayede sevdiğiniz kişiyi hem mutlu edecek hem de sizi neden sevdiğini bir kez daha anlamasını sağlayacaksınız.
Alıntı ile Cevapla