Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 09-07-2015, 10:48 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Pasif-Agresif Erkekler Nasıl Anlaşılır?




Pasif-agresif bir erkeği anlamak zor olabilir. Onun kişisel-merkezli olması bunu daha da zorlaştırabilir. Önce onun dikkatlice incelemeli ve bu davranışının neden olduğunu anlamalısınız.
Öneriler:
  1. Karşınızdaki kişinin pasif-agresif bir erkek olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Eğer hiçbir kızgınlık belirtisi göstermeden sizin sürekli suçlu hissetmenizi sağlıyor ya da pervasızca masummuş gibi yalan söylüyorsa o kişi pasif agresiftir.
  2. Pasif agresif kişi ne yaptığının tam olarak bilincindedir, bunu göz önünde bulundurun. Bu kişi bir şeylerden etkilenerek yanlışlıkla öyle davranmıyor. Hayır, o hareketlerinin bilincinde, sadece hiç sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda kalmadı.
  3. Onun geçmişine bakarak sahip olduğu tek kontrolün masum bir seyirci gibi görünerek dikkatlice yönlendirdiği insanlardan geldiğini görebilirsiniz.
  4. Onu değiştiremeyeceğinizi kabul edin. Onun bu taktikleri ailesine karşı işe yaradı, eski kız arkadaşlarıyla ve bir süreliğine de olsa size karşı işe yaradı. Böyle işe yarar bir yönetimi kullanmayı neden bıraksın ki?

Alıntı ile Cevapla